Plussboliger® - innholdsrik og bekymringsfri hverdag

Plussboliger® - innholdsrik og bekymringsfri hverdag

Visninger

Scroll for å lese mer

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

På Landås Pluss finner du et variert utvalg av planløsninger. Romslige 2-roms, mange fine 3-roms og flere store leiligheter med takterrasser. Her blir det god utsikt og kort vei til Asker sentrum. 

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. 

Totalt skal vi bygge 187 Plussleiligheter® av varierende størrelse, fordelt på 14 hus, hvert hus på 4 eller 5 etasjer.

Salget av siste trinn for Landås Pluss starter 30. januar. Først ut er hus B6 og C5, totalt 29 leiligheter fra 49,5 til 152 kvm BRA.  

Velkommen på visning for Landås Pluss

Vi har satt opp nytt flott visningssenter på tomten i Hønsveien 92. Velkommen på visning. 

Om ikke oppsatt visningstid skulle passe, ta gjerne kontakt for privat avtale. 

Visningslokale på Trekanten kjøpesenter vil ikke lenger være i bruk. Men vi har en fin modell av hele prosjektet stående på Asker kulturhus. Ta gjerne turen innom der for orientering. 

 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås Pluss