Landås Pluss - utsolgt

Landås Pluss - utsolgt

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Landås Pluss består av 14 hus, hvert hus på 4 eller 5 etasjer. Tilsammen har vi bygget 187 Plussboliger® og et eget Plusshus. Alt er nå ferdigstilt, og vi har noen få innflyttingsklare leiligheter igjen for salg.

Høy standard og eget serviceområde
Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene byr vi på serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner du kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vertinne som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. 

Alle boligene i Landås Pluss er nå solgte. 

 

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås Pluss - utsolgt