Plussboliger® - innholdsrik og bekymringsfri hverdag

Plussboliger® - innholdsrik og bekymringsfri hverdag

Visninger

Scroll for å lese mer

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

På Landås Pluss finner du et variert utvalg av planløsninger. Romslige 2-roms, mange fine 3-roms og flere store leiligheter med takterrasser. Her blir det god utsikt og kort vei til Asker sentrum. Kom innom visning eller ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. 

Totalt skal vi bygge 187 Plussleiligheter® av varierende størrelse, fordelt på 14 hus, hvert hus på 4 eller 5 etasjer. Per nå er de første ni husene lagt ut for salg.

Velkommen til visning

Visningslokalet for Landås Pluss ligger inne på Trekanten kjøpesenter.

Kjøpesenteret har adresse Knud Askers vei 26. Vårt visningslokale ligger i 2. etasje ved Nikita.

Ta kontakt for privat avtale om oppgitt visningstidspunkt ikke skulle passe deg. 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås Pluss