Fire nye hus med Plussboliger® for salg

Fire nye hus med Plussboliger® for salg

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 3 550 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

49 - 136 kvm

Vi har nå startet salget av fire nye hus med veldig fin beliggenhet i forlengelsen av første trinn. Her blir det god utsikt og kort vei til Asker sentrum.

I det nye trinnet finner du noen romslige 2-roms, mange fine 3-roms og flere store leiligheter med takterrasser.

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. 

Totalt skal vi bygge 187 Plussleiligheter® av varierende størrelse, fordelt på 14 hus, hvert hus på 4 eller 5 etasjer. Her vil du også finne ekstra fine toppleiligheter med private takterrasser.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, selskapslokale med storkjøkken, velutstyrt trimrom, møterom, flere tilgjengelige gjesterom og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. 

Vi møter deg for visning den dagen som passer deg!

I juli er det ikke faste visninger på visningssenteret, men vi vil gjerne møte deg! Ta kontakt for avtale om visning på et tidspunkt som passer deg.

Visningslokalet for Landås Pluss ligger inne på Trekanten kjøpesenter.

Kjøpesenteret har adresse Knud Askers vei 26. Vårt visningslokale ligger i 2. etasje ved Nikita.

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Landås Pluss