Nye leiligheter med SNØ som nærmeste nabo

Nye leiligheter med SNØ som nærmeste nabo

Visninger

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 975 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

39 - 93 kvm

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker.

Her kommer det 203 nye og moderne leiligheter. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i.

Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med "private" soner tilrettelagt for ulike aktiviteter.

Like over veien for Snølia åpner SNØ i 2020. SNØ har ambisjoner om å bli verdens råeste og mest avanserte helårsarena. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

På Snølia blir det mange ulike størrelser og planløsninger å velge mellom. Flere av leilighetene i de øverste etasjene får private takterrasser. Det vil bli parkeringsplasser i garasje under bygget med heis opp til leilighetene.

Snølia ferdigstilles 4.kvartal 2021.

SNØ åpner i januar 2020. For å markere åpningen gir vi bort årskort på SNØ til alle som kjøper leilighet innen oktober Les mer her

Velkommen til visning!

Møt oss i vårt visninghus på Lørenskog Stasjonsby. Adresse Ødegårds vei 10, 1470 Lørenskog.

Ta gjerne kontakt hvis tidspunktet ikke passer, så finner vi en tid som passer for deg!

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Snølia

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby