Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Visninger

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 2 995 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

41 - 93 kvm

Byggingen er godt i gang på Trævarefabrikken. Boligene får flott beliggenhet langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Der det tidligere har stått både møller og sagbruk, bygges nå nye moderne leiligheter. I et lett skrånende terreng på tomten der Strømmen Trævarefabrik – på lokalt folkemunne bare kalt Trevar’n – en gang i tiden produserte ferdighus for eksport til hele verden, skaper nå Selvaag Bolig nye, fremtidige boligdrømmer. 

Høy kvalitet 
Det blir fire unike bygninger med 149 moderne leiligheter. Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard. Listfrie vinduer fra gulv til tak, énstavsparkett og store, fine baderomsfliser setter rammene for en moderne tilværelse. 

Individuell valgfrihet 
Borte er de kritthvite veggene man ofte ser i nye boliger. Her tilbys en lys og lun gråfarge som standard veggfarge, med tilleggsmulighet for å velge andre farger i tre ulike fargekonsepter. Også på kjøkkenet vil det være mulighet for å gjøre individuelle fargevalg, slik at alle får akkurat det helhetlige uttrykket de ønsker når nøkkelen overleveres.

Kort oppsummert er dette hva du vil få på Trævarefabrikken – Selvaag Boligs nye prosjekt langs Sagelva på Strømmen.

Variert utvalg av leilighetstyper
Trævarefabrikken tilbyr en stor variasjon av planløsninger og størrelser. Alt fra små og arealsmarte 1-, 2- og 3-roms leiligheter til større 3- og 4-roms og luksuriøse toppleiligheter med store, private takterrasser

Med fine teglstensfasader, gode kvaliteter og trivelige, grønne uteområder med et lunt og stille gårdstun blir dette et godt sted å bo.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Velkommen til visning

Visningslokalet ligger flott til langs Sagelva i Sagbruksveien, med adkomst rett ved Parkodden bru. Her kan du se modell av prosjektet og utstilling av kjøkken, baderom og fliser. 

Om oppgitt visningstid ikke skulle passe, må du gjerne ta kontakt for privat avtale. 

 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken

Aktuelt