Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Scroll for å lese mer

Trævarefabrikken får flott beliggenhet langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum eller togstasjonen. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Byggingen i gang
I et lett skrånende terreng på tomten der Strømmen Trævarefabrik var, bygger nå Selvaag Bolig nye, fremtidige boligdrømmer. 

Høy kvalitet og individuell valgfrihet 
Det bygges fire unike hus med til sammen 149 moderne leiligheter. Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard og takhøyde på ca 2,65 m. 

Borte er de kritthvite veggene man ofte ser i nye boliger. Her tilbys en lys og lun gråfarge som standard veggfarge, med tilleggsmulighet for å velge andre farger i tre ulike fargekonsepter. Også på kjøkkenet vil det være mulighet for å gjøre individuelle fargevalg, slik at alle får akkurat det helhetlige uttrykket de ønsker når nøkkelen overleveres.

Kampanje - unge boligkjøpere
Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig. Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Nå kun kr 50.000 i forskudd + hvitevarer inkludert

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til visning

Visningssenter for Trævarefabrikken ligger med adkomst rett ved Parkodden bru. Her kan du se modell av husene, ulike materialvalg og få mer informasjon om prosjektet.

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for avtale om privat visning om det passer bedre.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det også. 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken

Aktuelt