Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Trævarefabrikken - nye leiligheter sentralt på Strømmen

Visninger

Maks 5 % forskudd. Ta kontakt for info!

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 3 055 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

44 - 93 kvm

Trævarefabrikken får flott beliggenhet langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum eller togstasjonen. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Byggingen i gang
I et lett skrånende terreng på tomten der Strømmen Trævarefabrik var, skaper nå Selvaag Bolig nye, fremtidige boligdrømmer. 

Høy kvalitet og individuell valgfrihet 
Det bygges fire unike hus med til sammen 149 moderne leiligheter. Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard. 

Borte er de kritthvite veggene man ofte ser i nye boliger. Her tilbys en lys og lun gråfarge som standard veggfarge, med tilleggsmulighet for å velge andre farger i tre ulike fargekonsepter. Også på kjøkkenet vil det være mulighet for å gjøre individuelle fargevalg, slik at alle får akkurat det helhetlige uttrykket de ønsker når nøkkelen overleveres.

Fristen for å gjøre tilpasninger for trinn 1, hus B og C, er allerede i februar. Om du har planer om å kjøpe leilighet her bør du ta kontakt for mer informasjon om ledige leiligheter og tilvalg så snart som mulig.

Du betaler kun 5% forskudd* og maksimalt 250.000,-. ved kjøp av ny bolig på Trævarefabrikken. *For salg til andre enn forbruker gjelder 20% forskudd. 

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Velkommen til visning

Ta turen innom vårt visningssenter for mer informasjon om nye boliger på Trævarefabrikken. 

Visningslokalet ligger flott til langs Sagelva i Sagbruksveien, med adkomst rett ved Parkodden bru. Her kan du se modell av prosjektet og utstilling av kjøkken, baderom og fliser. 

 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken

Aktuelt