Hjem

 • Hjem

Et godt Hjem

 • Søsken i blomstereng
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Gode minner skapes hver dag i et Hjem.
 • Utekos med familien ved bålet.
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Nærhet til naturen gir rom for gode opplevelser sammen med familien.
 • Tur i skogen, far og datter
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Et Hjem skal gi deg tid til å tenke på noe annet enn boligen.
 • Lesestund for far og datter
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Gode lesestunder må det være plass til i et Hjem
 • På skøytebanen, mor og sønn.
  Vis bildetekst Skjul bildetekst Uteområder som innbyr til lek og aktivitet for liten og stor hører med til et Hjem.
 • Tannpuss foran speilet
  Vis bildetekst Skjul bildetekst God tid på badet. Et Hjem har flislagte bad med varme i gulvet så du kan kose deg lenge.

Hjem - en bolig for livet.

Kjennetegnet for Hjem-boligene er at de ligger i rolige og barnevennlige områder, gjerne like ved natur- og grøntområder, med kort avstand til barnehager og skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon.

Selvaag Hjem er det trygge valget for deg som vil ha en bolig for livet. Blant Selvaags Hjem-boliger finner du både leiligheter og rekkehus.

Selvaag har alltid vært opptatt av at en bolig skal være mer enn fire vegger og tak. For å skape et godt bomiljø er området rundt boligene vel så viktig. I 1950 startet ingeniør Olav Selvaag sitt hittil største byggeprosjekt på et treløst jordbruksområde på Veitvet i Oslo. Her bygget Selvaag serier av like hus for å holde kostnadene nede.

I tilknytning til boligene ble det bygget ut et helt nytt lokalsamfunn med blant annet kirke, musikkskole, bowlinghall, musikkskole og butikker, samt Norges første kjøpesenter. I dag gjentas suksessen, i en mer moderne drakt, på Løren i Oslo.

Selvaag Hjem gir gode rammer for et bekymringsfritt liv. Dette er boliger av solid kvalitet, bygd etter velprøvde og effektive løsninger. Kjennetegnet for Hjem-boligene er at de ligger i rolige og barnevennlige områder, gjerne like ved natur- og grøntområder, med kort avstand til barnehager og skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon. Selvaag Hjem finner du i og rundt Oslo og andre store norske byer.

Kjennetegnet for Hjem-boligene er at de ligger i rolige og barnevennlige områder, gjerne like ved natur- og grøntområder, med kort avstand til barnehager og skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon.