Bergen

Se vårt utvalg av ledige leiligheter og i Bergen under.

Boligene leveres med god, moderne standard og heis. De fleste har balkong eller terrasse, noen har også privat takterrasse eller hage. En helt ny bolig gir også ofte mulighet for parkering, gjerne innendørs. 

Finn din bolig

Nyttig om boligkjøp

GODE GRUNNER TIL Å KJØPE SELVAAG-BOLIG

Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer - hele bomiljøet er nytt. Det er for mange et stort pluss.Det er noe helt spesielt å være de første som flytter inn i en bolig!

GODE NABOLAG

For mange er nabolaget et av de viktigste kriteriene for valg av bolig. Selvaag Bolig har bygget gode nabolag i nesten 70 år En god bolig kjennetegnes av mer enn rene byggetekniske kvaliteter. Bomiljøet er vel så viktig, både innenfor boligens vegger og utenfor.

SJEKKLISTE

Det er ikke alltid like enkelt å huske på alt under en visning. Derfor har vi laget en enkel sjekkliste som vi anbefaler at du tar med deg på visning hos oss og andre. Den vil hjelpe deg å se etter det viktigste slik at du kan gjøre et trygt valg.

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;