Gå til prosjektsiden: Lørenskog Stasjonsby

Magasinet Lørenskog Stasjonsby

Lys og moderne 3-roms på Blinken

Dette er en leilighet som virkelig har gjort det beste ute av sine 56 kvadratmeter. Her får du to soverom, en stor balkong, og samtidig et godt oppholdsrom.

Du kommer inn i en fin entré, der du har en bod med skyvedører. Disse skyvedørene gir deg en perfekt løsning for en potensiell garderobe i gangen. Her sparer du mye plass! 

- Og skulle du ha behov for mer plass til oppbevaring har du også en sportsbod på 5 kvm i kjelleren. 

Åpen kjøkken/stue løsning

Videre går du rett inn i et lyst, flott oppholdsrom med åpen kjøkken/stue løsning. Den åpne løsningen skjermer kjøkken og stue naturlig, noe som gir deg en egen sone for matlagingen. Kjøkkenet har også plass til et spisebord.

Illustrasjon av kjøkken og stue i ny leilighet

Kjøkkenet føles lyst og åpent, samtidig får man ekstra plass med den store balkongen rett utenfor kjøkkenet. Kanskje du har noen urter eller blomster du ønsker å se fra kjøkkenvinduet? Og tenk så deilig det er å kunne flytte frokosten ute en deilig sommermorgen.

plantegning 3-roms

Dette er leiligheten for deg som ønsker en lys og trivelig leilighet, med god beliggenhet, og plass til akkurat det du trenger.

Det er nå kun en ledig leilighet igjen med denne planløsningen! Den har innflytting november 2018. Klikk her for å se boligvelger for pris og beliggenhet.

Ta kontakt med selgerne for mer informasjon

Stian Møller-Karlsen, mobil: 900 78 712, e-post: stmk@selvaagbolig.no
Christine Løwø Johnsen, mobil: 951 72 353, e-post: clj@selvaagbolig.no

Illustrasjon av Blinken

Byggingen er i gang!

Byggingen av Blinken er i gang, og ved ferdigstillelse vil prosjektet bestå av fire bygg med tilsammen 88 selveierleiligheter. Heis og parkering i garasje. De første beboerne flytter inn sommeren 2018.

Ta kontakt med meg!

Jeg vil vite mer om leilighetene på Blinken.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;