Gå til prosjektsiden: Lørenskog Stasjonsby

Magasinet Lørenskog Stasjonsby

Lys og stor 4-roms på Blinken, kun én igjen!

Dette er en leilighet som har mye å by på. Med et stort oppholdsrom, tre soverom og to bad/wc får man virkelig gjort det beste ut av de 84 kvadratmeterne.

På Lørenskog Stasjonsby finner du Blinken. Her tilbys et variert utvalg av leiligheter, nå ønsker vi å vise frem vår siste ledige 4-roms leilighet.

Du kommer inn i en romslig entré, med bad og WC rett innenfor døren. Videre går du gjennom doble dører, til et lyst oppholdsrom med stue og kjøkken. 

Åpen løsning med skjermet kjøkken

Leiligheten har en delvis åpen stue-kjøkkenløsning, som skjermer kjøkkenet. Fra kjøkkenet har du en praktisk bod på 3 kvm som er flott til oppbevaring. Dette er perfekt, da leilighetene også har en tilhørende sportsbod på 5 kvm. Her får du plass til det du trenger!

Illustrasjon av kjøkken og stue i ny leilighet

Med åpen løsning, og store vinduer ut mot balkongen får man en god romfølelse. Fra stuen har du utgang til en sydvendt balkong på hele 14 kvm, et perfekt sted å nyte ettermiddagen.

Tre soverom

Hovedsoverommet på over 12 kvm og har god plass til skap for dine klær. Soverommet ligger ut mot gangen, litt skjermet fra oppholdsrommene. Leiligheten har også to mindre soverom ut fra stuen. 

plantegning 4-roms

Dette er en leilighet som passer perfekt til deg som ønsker den beste plasseringen med nærhet til både by og natur, og samtidig få god plass til soverom, en herlig balkong, og et godt oppholdsrom. 

Leiligheten er klar for innflytting november 2018. Klikk her for å se boligvelger for pris og beliggenhet

Ta kontakt med selgerne for mer informasjon

Stian Møller-Karlsen, mobil: 900 78 712, e-post: stmk@selvaagbolig.no
Christine Løwø Johnsen, mobil: 951 72 353, e-post: clj@selvaagbolig.no

Illustrasjon av Blinken

Byggingen er i gang!

Byggingen av Blinken er i gang, og ved ferdigstillelse vil prosjektet bestå av fire bygg med tilsammen 88 selveierleiligheter. Heis og parkering i garasje. De første beboerne flytter inn sommeren 2018.

Ta kontakt med meg!

Jeg vil vite mer om leilighetene på Blinken.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

;