Vestvendt 4-roms leilighet med to bad på Lørenporten

Vestvendt 4-roms leilighet med to bad på Lørenporten

Scroll for å lese mer

På Lørenporten har du nå mulighet til å kjøpe en fin, vestvendt 4-roms leilighet på 87 kvm BRA med innflytting i oktober. Butikker, kafeer og spisesteder gjør Løren til en egen liten småby, i tillegg er det kun få minutter til T-banen.

Leiligheten holder god standard og har en deilig balkong. Her kan du flytte rett inn i en moderne leilighet som du ikke trenger å pusse opp på mange år.

Mye lys preger leiligheten. Store vindusflater i stuen og med skyvedør ut til en vestvendt balkong som gjør det lett å utnytte plassen maksimalt. Fra balkongen har du utsyn mot hyggelig gårdshage.

Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning, men med et praktisk u-kjøkken skjermet fra stuen. Du får god plass til sofagruppe og spisestue.

Du får tre fine soverom hvorav hovedsoverom har eget bad.

Du kan se fram til nytt og tidsriktig bad med hvit innredning fra Dansani. Skuffeskap med heldekkende hvit servant i porselen og speil med integrert lys. Det leveres dusjsone med nedsenket flis og rettvinklede dusjdører i herdet glass. Badet er oppgradert med flisene Gravity Dust (grå) 5x5 / 15x15 cm på gulvet og Glade Cinza Mate (grå) 30x60 cm på vegg. I tillegg er det klargjort for vaskemaskin.

Klikk her for å se planløsning og priser for denne leilighetstypen

Visning i leilighetene!

Vi viser deg gjerne leilighetene, så kan du se hvor fint det blir! Søndager kl. 13-14 og tirsdager kl. 18:30-19:30. Eller ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer.

Populære og livlige Løren

Løren ligger solfylt og fritt til midt mellom fjorden og marka, med like kort vei til begge deler. Her, hvor det var industri for få år siden, har det vokst fram en ny bydel som er perfekt for deg som ønsker nærhet til alt storbyen har å by på, men også ønsker et trygt og rolig bomiljø.

Hvorfor velge leilighet på Lørenporten?

  • Kun få minutter til T-bane
  • Hertz Bilpool i garasjen – leie enkelt når du trenger bil
  • Nærhet til butikker og kafeer
  • Peer Gynt parken (Lørenparken)
Tilbake

Kontakt:

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten