Gå til prosjektsiden: Lørenporten

Magasinet Lørenporten

Flott 4-roms hjørneleilighet med store vindusflater mot syd og vest

Dette er en leilighet med optimal beliggenhet - lyst og luftig plassert i gavl mot syd med hoveddelen av fasaden mot vest. Store vindusflater mot syd og vest kombinert med stor avstand til omkringliggende bygg sørger for sol store deler av dagen.

Du kommer inn i en romslig entre med god plass til garderobeløsning. Bod ligger i tilknytning til entreen noe som gjør det enkelt å holde inngangspartiet ryddig. Kjekt, ikke sant? 

Stue og kjøkken med store vindusflater

Stue/kjøkkenløsningen er veldig romslig. Det er her du finner de store vindusflatene mot to himmelretninger. Fra stue har du utgang til vestvendt balkong. Rommet får to naturlige soner til kjøkken og stue. Skulle man ønske å dele kjøkken og stue i egne rom er det også mulig å få til.

Les mer om leilighetene på Lørenporten

Illustrasjon av kjokken  i ny leilighet

Soverom med hotellfølelsen

Hovedsoverommet er stort, med skyvedørsgarderobe i hele rommets lengde. Det kan trygt kalles ensuite eller master bedroom da det har privat bad og egen vestvendt balkong, her får du hotellfølelsen!

De to mindre soverommene har en fin størrelse og en form som gjør det praktisk å møblere.

Under ser du planløsning for leiligheten og her kan du se hvilke leiligheter av denne typen som er ledig.

Tegning av en ny 4-roms leilighet

Leiligheten er innflyttingsklar i desember 2019, og har kvaliteter som lys eikeparkett, kjøkken fra Norema og baderomsinnredning fra Dansani.

Ta kontakt med en av selgerne for mer informasjon

Stian Møller-Karlsen, mobil: 900 78 712, e-post: stmk@selvaagbolig.no
Christine Løwø Johnsen, mobil: 951 72 353, e-post: clj@selvaagbolig.no

Sentral beliggenhet på Løren

Lørenporten ligger i Lørenveien 57-63, midt mellom bydelssentrene på Hasle, Løren og Økern, og med kort gangavstand til tre T-banestasjoner, samt kjøpesentre og rekreasjonsområder.

Byggingen er i gang

Byggingen er i gang, og ved ferdigstillelse vil prosjektet bestå av 7 bygg med tilsammen ca. 440 selveierleiligheter. Heis og parkering i garasje. De første beboerne vil flytte inn i 4.kvartal 2018, mens innflytting i hus C5 er 4.kvartal 2019.

Illustrasjon av Lørenporten

Ta kontakt med meg!

Jeg vil vite mer om Lørenporten.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;