Lik leilighet, men 2 eller 3 soverom. Hva foretrekker du?

Lik leilighet, men 2 eller 3 soverom. Hva foretrekker du?

Scroll for å lese mer

Mange uttrykker at de ønsker en større stue og mer benkeplass på kjøkkenet, samtidig som de ikke trenger så mange soverom. Det viktigste er at hovedsoverommet er romslig og har eget bad. Det har vi løst med enkle grep på en tidligere 4-roms på Trævarefabrikken.

Fått en ny romslig 3-roms
Du kommer fortsatt inn i en stor hall midt i leiligheten. Her er det god plass til garderobe med adkomst til bod, hovedbad, begge soverommene og oppholdsrommet. Men vi har tatt vekk det ekstra soverommet som var i tilknytning til stuen og skapt mye større frihet til møblering og plass. Her får du god plass til å leve.

Se ledige 3-roms på 86 kvm BRA her.

Beholdt noen 4-roms også
Men vi vet også at mange har behov for et ekstra soverom til barn, barnebarn, andre besøkende, kontor eller hobby. Derfor har vi beholdt noen enheter med 4-roms planløsning. Samme gode kvaliteter med balkong mot begge sider, soverom i egen sone og to bad, men i tillegg beholdt det ekstra soverrommet i tilknytning til stuen.

Se ledige 4-roms på 86 kvm BRA her. 

Så da er det opp til deg å bestemme hva du liker best. Leilighetene ligger vegg-i-vegg så beliggenheten er tilnærmet lik og kvalitetene de samme. Kun et ekstra soverom som skiller, men det kan bety mye avhengig av dine behov.

Se planløsningene opp mot hverandre under. Hvilken foretrekker du?
Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Tilbake

Ta kontakt

Jeg vil gjerne vite mer om disse to leilighetene.