Magasinet

Ny energi til livlige Lade

Nye bydeler vokser frem i Trondheim, og boligprosjektene kommer som perler på en snor. Spesielt på Lade. Alv Erik Selvaag syns likevel at det er én perle som skinner mer enn de andre.

– Dette bygget skal vekk. Og friområdet du ser der borte, skal forlenges til en familievennlig grønn sone, sier Alv Erik Selvaag i Selvaag Bolig entusiastisk.

Erfaren prosjektsjef

Alv Erik Selvaag

Prosjektsjef i Selvvag Bolig

Den erfarne prosjektsjefen har blikket rettet mot et tomt verkstedlokale. Snart skal det jevnes med jorden, og akkurat der føttene til Selvaag er plantet, skal ett av de tre leilighetskompleksene i Lade Allé 65 reises.

Smarte løsninger

I mylderet av nye boligprosjekter på Lade skal det mer enn beliggenhet til for å skille seg ut.

Ifølge prosjektsjefen skal smarte energiløsninger og større romfølelse gi Lade Allé 65 det lille ekstra – med blant annet ladestasjoner for elbil og store vindusflater.

– Vannbåren gulvvarme gjør at vi slipper radiatorer, noe som ikke bare betyr mer plass men også et behagelig og jevnt varmt gulv.  

I tillegg skal beboerne slippe å lese av strømmen. Strømforbruket fjernleses, og resultatet kommer på e-post en gang i måneden.

Nær 100 leiligheter

De tre nye byggene skal bygges stein for stein – nærmere bestemt i teglstein – og 97 leiligheter vil etter planen stå ferdig i midten av 2019. De minste leiligheten blir på 33 kvadratmeter, mens de største blir fireromsleiligheter på 74 kvadratmeter.

Målet er å skape et fellesskap – med unge og gamle, single og familier.

– Lade Allé 65 er ideelt for deg som jakter på din første leilighet, men like fullt for deg som leter etter et hjem du skal bo i for resten av livet.

Et landlig sentrum

To bygg på fire etasjer og ett på fem vil gi ny energi til Lade – en bydel som allerede er full av liv. Plassert mellom nye leilighetskomplekser i Lade Allé og Julianus Holms vei, vil Lade Allé 65 binde nabolaget sammen. Herfra bruker du kun 14 minutter på å sykle til Trondheims bykjerne, og enda kortere tid på å finne roen i fjæresteinene.

– På Lade får du botanisk hage, turstier og strender på den ene kanten, og kjøpesentre og butikker på den andre. Midt i smørøyet, med gåavstand til alt, sier Selvaag.

Vil du vite mer om nye leiligheter på LA65, ta gjerne kontakt med meglerne. Eller legg igjen kontaktinfo under så hører du fra oss.

Mette Leinum

Eiendomsmegler MNEFMette Leinum

mette.leinum@em1mn.no

464 28 420

 

Tonje Borthen

Avd.leder/MeglerTonje Borthen

tonje.borthen@em1.no

416 05 422

Interesseskjema

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg for mer informasjon om ledige leiligheter på LA65.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;