Magasinet

Byens beste blomsterbutikk ?

Det har skjedd mye på Løren det siste året. Mange nye, flotte leiligheter er ferdigstilt, og det lokale næringslivet blomstrer - bokstavelig talt.

Ett år er allerede gått siden BlomsterPikene flyttet sin virksomhet til Løren. De var et kjærkomment tilskudd i lokalmiljøet, og med særdeles hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere har de tatt lørenbeboerne med storm.

Butikken i Peter Møllers vei er innbydende, har et bredt utvalg av blomster og dekor – men kanskje best av alt; du blir alltid møtt med et smil, og du får raskt den hjelpen du trenger.

BlomsterPikene har lang erfaring i blomsterbransjen, og det finnes ikke én anledning de ikke tar på strak arm. Uansett begivenhet, enten det er middag med 20 gjester, bryllup for 500 gjester … eller kanskje du bare trenger en vakker bukett til kjæresten? BlomsterPikene leverer, okke som.

 Hvordan har det første året på Løren vært?

 -Veldig bra! Vi har allerede fått en del stamkunder, og det skal sies; jammen er det mange trivelige folk her på Løren! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at vi er her, smiler Nanna.

I tillegg til butikken – i underetasjen har BlomsterPikene blomsterverksted. Her lages vakre, velduftende dekorasjoner med nennsom hånd. Til fest, så vel som til begravelse.

Bursdagsfeiringen starter 1. mars, og varer i hele uke 9. Publikum får selvfølgelig være med på feiringen. Som kjent yter BlomsterPikene gjerne litt ekstra – så her blir det gode tilbud og enkel servering.

Ta kontakt med meg!

Jeg vil vite mer om leilighetene på Lørenporten.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;