Kampanje nå! P-plass og båtplass inkludert i prisen!

Kampanje nå! P-plass og båtplass inkludert i prisen!

Scroll for å lese mer

Dockside på Kaldnes Brygge er kjent for sin gode kvalitet og det finnes mange fine leiligheter her. Men vi vil spesielt trekke frem denne 3-roms leiligheten på hele 75 kvm. Den har en gjennomtenkt og utprøvd planløsning som vi vet fungerer. Og nå er det kampanjetilbud for denne leilighetstypen!

Et begrenset antall av denne boligtypen selges nå med både p-plass og 3 breddemeters båtplass i anlegg på Kaldnes Brygge inkludert i prisen. 

Beliggenhet, uteområde, solforhold, utsikt, nærhet til butikker og servicetilbud – alt dette er viktige faktorer som er med på å av gjøre hvor man ønsker å bo. For mange er det å bo nær sjøen en herlig luksus som de drømmer om. På Kaldnes Brygge - Dockside kan denne drømmen bli virkelighet. Her bor du i umiddelbar nærhet til sjøen. Du kan rusle langs bryggepromenaden og nyte synet og lukten av salt sjø – midt i byen. 

Og med båt i Kaldnes båthavn kan du på et øyeblikk frese ut og utforske den flotte skjærgården, bade eller fiske.

-

God og gjennomtenkt planløsning
Dette er en lys og fin hjørneleilighet med gode to soverom, hvor hovedsoverommet er på hele 12 kvm med skyvedørsgarderobe. Du kommer inn i en stor entré med inngang til praktisk bod. Badet er romslig og pent flislagt, selvsagt med deilig varme i gulv. 

Se plantegning her >>

Leiligheten har en lys og fin stue med store vindusflater og god plass til møblering. Fra stuen går du ut på en stor hjørnebalkong. Kjøkkenet er delvis skjermet mot stue med en halvhøy vegg. På den måten har du kontakt med de øvrige i stuen mens du tilbereder maten, samtidig som kjøkkenbenken skjermes mot stuen. Det er god plass til spisebord i nisje foran kjøkkenet.

Bakeri rett utenfor
Og våkner du og ikke føler for å lage frokost, er det bare å stikke ned på det fristende franske bakeriet i 1. etasje og plukke med deg noe opp i leiligheten eller på veien til båten for en tur på fjorden. På Dockside bor du sentralt med kort vei til alt du trenger i hverdagen. 

Se plantegning her >>

Tilbake

Ta kontakt i dag

Fyll ut skjema under eller ring gjerne om du ønsker mer informasjon om kampanjen med p-plass for båt og bil eller bare ønsker mer info om nye leiligheter på flotte Dockside.