Facebook konkurranse

Facebook konkurranse

Vinn en signert Vålerenga-drakt ⚽!

KONKURRANSEREGLER

Ved å delta i konkurransen godtar du og gir en erkjennelse av at konkurransen på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook.

Konkurranseperiode

Konkurransen pågår fra og med 01.09.2020 til og med 08.09.2020.

Slik deltar du i konkurransen

Hvem kan delta.
Ditt konkurransebidrag er med i konkurransen fra den dagen det sendes inn til vinner er kåret og konkurransen er avsluttet. (Du kan gjerne sende inn flere bidrag i konkurransen).

Du må være bosatt i Norge ved konkurransens avslutning, for å konkurrere.

Forklaring rundt hvordan man deltar:
Du deltar gjennom å sende inn svar på vår konkurransepost på Facebook.

Deltagelsen må oppfylle alle krav til konkurransen, som spesifisert, for å kunne vinne en premie. Innsendelser/deltagelser som ikke er fullstendige eller ikke følger konkurransereglene eller spesifikasjonene kan bli diskvalifisert fra konkurransen av Selvaag Bolig ASA.

Premier
Vinneren av konkurransen vil motta: en signert Vålerenga trøye.

Ansvar og håndtering av konkurransebidrag

Ansvarlig for konkurransen er: Selvaag Bolig ASA, 992 587 776, Silurveien 2, 0380 Oslo.

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Det er bare mulig å vinne en gang per husholdning. (Normalt vil man kunne motta gevinster skattefritt så lenge premiens verdi er under 10 000 kroner.)

Hvordan velges vinner:
Vi bruker random.org for å finne en vinner.

Selvaag Bolig er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Det er deltageren som er ansvarlig for at samtlige kontaktopplysninger er riktig. Deltagelsen må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. Selvaag Bolig forbeholder seg retten til å fjerne bidrag som strider imot disse regler og/eller kan oppfattes som støtende, samt redigere begrunnelsen.

Konkurransen er ikke åpen for ansatte hos Selvaag Bolig ASA eller hos foretak som er involvert i konkurransen direkte eller indirekte, herunder, men ikke begrenset til markedsføringsbyrå eller leverandører. Selvaag Bolig ASA forbeholder seg retten til å ikke utstede noen premie (og velge en annen vinner) om Selvaag Bolig ASA får kjennskap til eller med andre grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert for å delta i konkurransen.

Ved mistanke om juks har Selvaag Bolig ASA retten til å diskvalifisere bidrag. Selvaag Bolig ASA beslutning kan ikke overklages.

Vinnerne kommer til å kontaktes via Facebook, telefon eller e-post. Om ikke vinneren kan nås innen 7 dager eier Selvaag Bolig ASA retten til å utse en ny vinner i konkurransen.

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. Selvaag Bolig ASA forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene.

Konkurranser på Sosiale medier som. f.eks. Facebook er ikke et samarbeid mellom Selvaag Bolig ASA og plattformen. Det er Selvaag Bolig ASA som er ansvarlig for konkurransen og benytter kun det aktuelle sosiale mediet som en plattform for å gjennomføre konkurransen.

Håndtering av personopplysninger

Ved å godkjenne konkurransevilkårene samtykker du til følgende behandling av personopplysninger.

Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag behandles for å kunne administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere kan personopplysninger som navn, etternavn og evt sted publiseres på Facebook. Selvaag Bolig ASA behøver for- og etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for de som vinner.

Når konkurransen er avsluttet og Selvaag Bolig ASA ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil Bedrift AS slette alt materiell som inneholder personopplysninger.

For spørsmål som gjelder kampanjen, håndtering av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Tilbake