Flytt rett inn!

Flytt rett inn!

På Søster Mathildes Gate 27/29 har du nå muligheten til å flytte rett inn i en flunkende ny 4-roms toppleilighet med både takterrasse og balkong. Kort vei til offentlig kommunikasjon, nærhet til shopping- og kulturtilbud OG marka er noe du kan se frem til.

Lyst, lekkert og helt nytt! Med ekstra takhøyde på 2,6 m og store vindusflater oppleves leilighet som lys og åpen. Med varme i alle gulv vil du oppleve en lun bolig hele året, og med heis fra garasjen kan du gå tørrskodd inn i leiligheten. Vi har innredet leiligheten for at du skal se hvor fint du kan få det. Velkommen inn!

God standard

Leiligheten holder god standard. Stort flislagt bad, kjøkkeninnredning fra Norema med ekstra innredningshøyde, samt eikeparkett og vannbåren gulvvarme på alle gulv gir en moderne leilighet som du ikke trenger å pusse opp på mange år.

Mye lys preger rommene. Åpen stue- og kjøkkenløsning gir mulighet for å holde kontakt med resten av rommet samtidig som matlagingen pågår.

Kjøkkenet er praktisk utformet med massevis av benkeplass og med en barløsning ut mot spisestuen. Noen trinn opp fra kjøkkenet finner du takterrassen.

Planløsningen gir deg naturlig tre soverom. Men, det er selvsagt opp til deg hva du vil bruke rommene til. Vil du eksempelvis bruke et av rommene til hjemmekontor er det mange som gjør det.

Få fordelene ved nybolig, uten å måtte vente

Kjøper du ferdigstilt leilighet på SMG nå får du nøkkelen til en ferdig bolig, og samtidig alle fordelene ved nybolig. Det er nå kun én ledig leilighet. Prisen er (fastpris) kr. 6 540 000,- inkludert garasjeplass. 

Hvorfor velge leilighet på SMG?

-          Garasjeplass og heis
-          Innvendig takhøyde på 2,6 m og vannbåren gulvvarme
-          Kort vei til shopping- og kulturtilbud
-          Avstand til buss: 400 meter
-          Avstand til Lørenskog togstasjon: 3 km

Tilbake