Magasinet

Noen favoritter på Heimdal:

Heimdal Stasjonsby består av et bredt utvalg av leiligheter. Fra de minste, 1-roms på 26 kvm. til romslige toppleiligheter på 95 kvm. med to takterrasser. Her har meglerne trukket frem et lite utvalg av leiligheter de mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

 

Mettes favoritt, A4 3-roms med balkong og utsikt

Er du lei av plenklipping og snømåking? 

Eiendomsmegler Mette Leinum anbefaler at du tar en kikk på leilighet A4, Det er en 3-roms på 74 kvm til 3 600 000. Leiligheten ligger usjenert til mot vest. I tillegg får du utsikt mot Heimdal sentrum og store vindusflater med lys fra 2 sider. 2 bad.

 

Marens favoritt

 

 

 

Førstegangskjøper?

Vår meglerfullmektig Maren Berg har valgt seg ut en smart 2-roms. Hun mener denne passer særlig godt for førstegangskjøperen. Den er prisgunstig og koster i dag 2 300 000,-. Det er en god planløsningen med bl.a romslig spiseplass og du får i tillegg sørvendt balkong som får godt med sol.

Når du legger til at alt er nytt blir dette et trygt kjøp for førstegangskjøper.

Tonje trekkre frem småleilighetene

 

 

Arealeffektive 2-roms

Vi har flere arealeffektive 2-roms leiligheter i prosjektet. Ansvarlig megler for prosjeketet Tonje Borthen vil særlig vi trekke frem leilighetene på 41 kvm. som gir mye rom for pengene.

Husk at vi har FAST PRIS på alle leilighetene og at alle får godt balkonger eller uteplasser.

Kom på visning

Hver mandag kl 17.00 inviterer vi til visning på tomten. Kom på besøk, vi hjelper deg gjerne med å finne boligen som passer akkurat for deg. 

Hold meg oppdatert!

Send meg siste nytt om utviklingen av Heimdal Stasjonsby på e-post.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;