Magasinet

Fantastisk salgsstart på Heimdal!

Onsdag 9. juni var det endelig klart for salgsstart av Heimdal Stasjonsby. Og for en salgsstart det ble. Allerede har vi solgt 32 boliger, det kaller vi kort og godt en salgssuksess!

I tiden frem mot salgsstart har vi opplevd en stor interesse for boligene som kommer på Heimdal Stasjonsby. Det knyttet seg derfor stor spenning til salgsstarten. Var dette produktet interessentene ønsket seg?

Svaret på det er enkelt, JA!

Mye folk og god stemning preget dagen. Ansvarlig megler på prosjektet Tonje Borthen har vært travelt opptatt på telefon og i møter den siste tiden. Hun er et stort smil.

"Det er kjempegøy å jobbe med et produkt som blir tatt så godt i mot av målgruppen. Heimdal Stasjonsby kommer til å bli et flott sted å bo", sier hun mellom slagene.

Salgsstartsmateriell Heimdal Stasjonsby

Allerede 32 solgte!

32 leiligheter har allerede funnet sin eier og vi forventer flere i dagene som kommer. Det er hyggelig å se at salgene fordeler seg godt mellom de ulike boligtypene og aldersgruppene på kjøperne.

Vi gratulerer dere som har funnet deres neste hjem og ønsker alle andre velkommen til å ta en kikk. Har du lyst til å se hva som er ledig? Ta en kikk her.

Heimdal Stasjonsby er et helt nytt boligprosjekt i hjertet av Heimdal. Prosjektet vil totalt bestå av ca 350 leiligheter. I første salgstrinn har vi lagt ut 84 flotte boliger.  

Heimdal byr på et hyggelig bymiljø med lokal fiskehandler, dagligvarebutikker, spisesteder, baker og treningssenter. I tillegg til apotek, bingo og garn-/strikkecafe til optiker, bank og frisører. Og skulle du behøve noe annet, går det hyppige både tog- og bussavganger like utenfor døren

 Vil du vite mer? Ta kontakt med oss her.

 

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;