Mye folk og god stemning

Mye folk og god stemning

God stemning under Åpen dag på Heimdal

God stemning preget dagen!

Onsdag 11. mai inviterte vi til "Åpen dag" på tomten til kommende Heimdal Stasjonsby. Mye folk og god stemning preget dagen. Mange testet også virtual reality, såkalt VR for første gang.

Allerede før "åpning" kl 15 var teltet nesten fullt.  Mange nysgjerrige hadde funnet veien for å få et nærmere innblikk i hvordan Heimdal Stasjonsby vil bli. 

Mye folk og god stemning

- Dette var så gøy! Vi var jo klar over at interessen var stor, med over 450 på liste, men dette overgikk alle forventninger - sier en tydelig engasjert Tonje Borthen, ansvarlig megler for prosjektet. 

 

 

God stemning under åpen dag

Både Selvaag Bolig og Eiendomsmegler1 stilte mannsterke. Og heldigvis for det, samtlige var opptatt med å vise og forklare ivrige fremmøtte hvilke muligheter som vil bli tilgjengelig på Heimdal Stasjonsby.

 

Virtuell visning (VR)

For første gang bød vi på muligheten for å gå inn i en 3-roms leilighet som enda ikke er bygget. Ved hjelp av VR teknologi kan du oppleve hvordan det vil bli å stå inne i leiligheten, ta turen ut på balkongen og bevege deg  gjennom rommene. 

Mange var nysgjerrige og testet brillene vi hadde med. Har du lyst til å prøve, men mangler briller? Ta kontakte med oss for å få et par eller ta en kikk uten. Løsningen gir god verdi også uten briller. Ta en kikk selv ved å klikke på lenken her. Se gjerne på telefonen din. Klikk på ikonet for brille, hold telefonen på høykant og flytt hånden rundt. Vips, så opplever du følelsen av å være tilstede i en 3-roms leilighet på Heimdal Stasjonsby.

Snart salgsstart

Heimdal Stasjonsby er helt nytt boligprosjekt midt i Heimdal, 11 små kilometer utenfor Trondheim sentrum. 

I love Heimdal kopp

På Heimdal Stasjonsby får du kort vei til alt du trenger: kafeer, butikker, toget til Trondheim sentrum. Rundt boligene blir det etablert flotte grøntområder med benker og lekeplasser.

Salgsstart blir 8. juni. Har du meldt interesse allerede sender vi ut prislisten i løpet av de nærmeste dagene. Hvis ikke, meld din interesse i dag så sender vi deg prisliste og oppdatert informasjon. 

 

 

Tilbake