Heimdal Stasjonsby - en unik mulighet til å bo midt i smørøyet.

Heimdal Stasjonsby - en unik mulighet til å bo midt i smørøyet.

  • Trondheim

Endelig kommer Heimdal Stasjonsby, et helt nytt boligprosjekt midt i Heimdal sentrum, utformet i samråd med de som faktisk skal bo der.

Heimdal Stasjonsby gjør livet enklere. Med bare noen meter fra din egen inngangsdør til tilbudet i Heimdal sentrum eller togstasjonen, får du friheten du ønsker deg med en leilighet.

 Heimdal byr på et hyggelig bymiljø med lokal fiskehandler, dagligvarebutikker, spisesteder, baker og treningssenter. I tillegg til apotek, bingo og garn-/strikkecafe til optiker, bank og frisører. Og skulle du behøve noe annet, går det hyppige både tog- og bussavganger like utenfor døren.

Spennende arkitektur – prisbelønnet arkitekt

Heimdal Stasjonsby er utformet av de prisbelønnede arkitektene Pir II.  Pir II vant Trondheim kommunes byggeskikkpris i 2015 og har bl.a. utformet Rockheim.

Heimdal får et spennende, moderne preg. Leilighetene er gjennomtenkte med god standard, lavt energiforbruk og godt inneklima. Alle leilighetene får gode balkonger og heis – flere av leilighetene har innendørs parkering. Rundt boligene blir det etablert flotte grøntområder med benker og lekeplasser – en grønn lunge rett utenfor stuevinduet.

I samråd med deg

Da vi satte i gang prosjektet Heimdal Stasjonsby bestemte vi oss for å la de som skal bo der, være med og påvirke utformingen helt fra starten av. En egen undersøkelse gikk tidligere i år ut til de som hadde meldt seg som mulige kjøpere av leilighet. Her var det en rekke spørsmål, som ga gode svar for oss i Selvaag Bolig i arbeidet med endelig utarbeidelse av prosjektet.

-Tilbakemeldinger fra våre interessenter har vært viktig for oss i utviklingen av prosjektet. Vi har i stor grad hensyntatt de innspill vi har fått når det gjelder boligmiks, størrelser og kvaliteter, sier Nikolas Kyris – salgssjef i Selvaag Bolig ASA.

I Heimdal Stasjonsby vil det bli en stor variasjon av leiligheter fra praktiske ettroms- til romslige fireromsleiligheter.

Opplev en virtuell visning

Er du ekstra nysgjerrig byr vi på muligheten til å oppleve en 3-roms leilighet slik det vil bli å gå inn i den for første gang. Vi bruker såkalt VR-teknologi til å gi deg følelsen av å bevege deg rundt i rommene og ta turen ut på balkongen for å nyte utsikten.

Gå inn på nettsiden www.heimdalstasjonsby.no med telefonen din og klikk på knappen VR i menyen. Opplev leiligheten ved å bevege hånden og gå gjennom rommene. Har du lyst på et par 3d briller får du det ved å besøke oss på kontoret til EiendomsMegler1.

Salgssuksess!

Onsdag 8. juni kl. 18 startet salget av første salgstrinn. Allerede første kvelden var 32 leiligheter solgt. Som alltid går det beste først, men det er fortsatt mange flotte leiligheter å velge i. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne akkurat den leiligheten som passer for deg.

 Kall det gjerne «midt i smørøyet» – her er det meste lagt opp til at hverdagen skal være enkel.

Tilbake