Malins favorittleilighet

Malins favorittleilighet

Meglernes favoritter på Heimdal
  • Trondheim

Min favoritt på Heimdal Stasjon er uten tvil toppleiligheten i 7. etasje på over 90 kvm. Her får man oppfylt drømmen om fantastisk uhindret utsikt over Heimdal.

Utsikten og solforholdene kan nytes fra boligens to store terrasser, en østvendt på over 10 kvm hvor frokosten kan nytes sammen med morgensolen, samt en større vestvendt terrasse på ca. 25 kvm hvor kveldssolen kan nytes til solnedgang.

Stor stue og kjøkken i egen sone

Planløsningen i leiligheten er praktisk og god. Stue og kjøkken på omkring 50 kvm er lett å møblere, og man nyter rikelig med lysinnslipp fra oppholdsrommets store vindusflater. Jeg liker også den gode takhøyden som gjør at leiligheten føles utrolig romslig.

Toppleilighet med to takterrasser

I gangen er det satt oppe en praktisk garderobeløsning, samt en bod. Ellers har boligen to romslige soverom, hvor «masterbedroom» har et eget flislagt wc-rom.

Flytt inn i dag i en helt ny leilighet

Det er absolutt et pluss at boligen er ubebodd og nyter en splitter ny standard og kvaliteter som vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, heis fra parkeringskjeller og ringeklokkeanlegg med kamera.

Svært sentral beliggenhet

Beliggenheten til Heimdal Stasjon er også noe jeg setter stor pris på. Like utenfor inngangsdøren venter Heimdal Sentrum, med alle sine servicetilbud. Her er det lokal fiskehandler, dagligvarebutikker (bla. søndagsåpen Rema 1000, Bunnpris, Spar) spisesteder (Sushi Bar, Kompis Burger, Peppes Pizza, Bella Italia mm.) og flere bakeri. I tillegg finner du alt fra apotek, vinmonopol bingo og garn-/strikkecafe til optiker, bank og frisør i nærheten - for å nevne noe. Og skulle du behøve noe annet, går det både hyppige tog- og bussavganger like utenfor som tar deg til Trondheim Sentrum på ca. 15 minutter. Shoppingmulighetene er også store i Tiller-byen, med blant annet City Syd, Tiller Torget og Stor-M Senter ca. 1-2 km unna. Med Trondheims største treningssenter 3T-Rosten, flotte turområder sommer som vinter og flere idrettsklubber like ved, er Heimdal et flott sted for deg som vil ha en aktiv fritid.

 

Tilbake