Saga Park - nytt felt på Heimdal Stasjonsby

Saga Park - nytt felt på Heimdal Stasjonsby

Saga Park - nytt felt på Heimdal Stasjonsby
  • Trondheim

Første trinn på Heimdal Stasjonsby har vært en stor suksess. Første del, Heimdal Stasjon, er nesten utsolgt og byggingen er allerede godt i gang. Nå kommer neste felt i salg, SAGA PARK. Meld din interesse nå!  

Nytt trinn i salg før sommeren

Saga Park er et nytt felt på Heimdal Stasjonsby. Det planlegges 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på fem bygg med fin beliggenhet rundt et grønt og trivelig område. Parken i midten av prosjektet vil bli et tilrettelagt samlingssted for alle generasjoner. Meld interesse under. 

Flere fine 3-roms leiligheter 

Undersøkelser blant interessenter viser at svært mange ønsker 3-roms mellom 65 og 80 kvadratmeter. Det har vi tatt hensyn til og i Saga Park vil du finne flere fine 3-roms på denne størrelsen. 

Sentral beliggenhet

Heimdal i mitt hjerte

Saga Park får beliggenhet der hvor parkeringsplassen til Heimdal Sag er i dag, mot Sivert Thonstadsvei og den tidligere Brannstasjonen på Heimdal. Totalt vil Heimdal Stasjonsby bestå av 350 leiligheter med alt fra enkle ett-roms enheter for førstegangskjøpere til større tre eller fire-roms leiligheter for mer etablerte som ønsker et enklere liv. Med bokstavelig talt bare noen meter til drosje, buss, tog, butikker, frisører og andre fasiliteter i Heimdal sentrum, så blir dette som å bo midt i en by.

Tilbake