Hviit har innredet flunkende ny leilighet

Hviit har innredet flunkende ny leilighet

Det er nå kun en ledig toppleilighet igjen i Søster Mathildes gate 29. Vi fikk hjelp av Linda Elmin i Hviit til å møblere leiligheten, og her er hennes tanker bak møbleringen:

Siden jeg er oppvokst her på Lørenskog synes jeg det var ekstra stas å style leiligheten i Søster Mathildes gate. Jeg husker jeg lekte i skogen som barn, hang på Triaden som tenåring og nå møter jeg venninner til en kopp kaffe på samme sted. Fra det ene soverommet kan man faktisk se leiligheten jeg bodde i til jeg var 10 år. At Lørenskog er et godt sted å bo, kan jeg si med hånden på hjertet - jeg bor jo fortsatt i kommunen.

Da jeg var på befaring her første gang ble jeg bergtatt av det lyset som flommet inn i leiligheten, og det var nettopp den følelsen jeg ville jobbe videre med da jeg innredet. Stuen har mange muligheter og jeg tenkte at en stor sittegruppe vil være perfekt her.

Jeg valgt en blå lav loungesofa som utgangspunkt i stuedelen med en hvit skjenk på høyre siden og en gyngestol slik at man kan nyt utsikten fra flere steder.

Fra stuen har man kontakt med både kjøkkenet og spisestuen. Spisestuen innbyr til store sammenkomster så romslig som den er. Her valgte jeg stoler fra Muubs og Muuto, som kontraster til bordet i furu.

Kjøkkenet har en praktisk utforming med massevis av benkplass og med en barløsning ut som spisestuen. Her brukte jeg rustrøde barstoler fra Hay som er luftige, lette og tar ikke for mye plass.

Noen trinn opp fra kjøkkenet finner du en av to store terrasser. Denne har en pergola og metervis med plantekasser som bare venter på at nye eier skal fylle de opp med duftende krydderurter eller kanskje en liten minigrønnsakshage?

Leiligheten har oppholdsrommene til høyre og til venstre finner du baderom og soverom med god størrelse. Med denne planløsningen fordeles kvadratmeterne over to soner, en til bruk på dagtid og en mer stille sone til natten. Jeg valgte å innrede de to minste soverommene med store enkeltsenger for vise frem størrelsen. På begge rommene er det god plass til mer oppbevaring og andre møbler. Kombinert kontor og gjesterom kanskje? Eller en ekstra stor walk-in garderobe? Muligheten er uansett mange, og jeg gleder meg til å se hvem som er så heldig og ender opp med denne toppleiligheten.

Tilbake