8 tips og triks for å innrede balkong og terrasse

8 tips og triks for å innrede balkong og terrasse

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Råd og løsninger for å skape en hyggelig og tiltalende balkong. Det finnes mye å vurdere når det kommer til å organisere uterommet. Vi har snekret sammen 8 ideer for å motivere deg og hjelpe deg med å utnytte din uteplass til det fulle.

La det ytre påvirke det indre

 

Balkongen er et fantastisk tillegg til hjemmet ditt, den kan gjøre at rommet oppleves mye større. Og den er et sted hvor du kan nyte frisk luft og utsikt, og samtidig slappe av, grille eller arrangere en liten fest. På Sandsli 360 har du muligheten til å lage et unikt hjem med personlig særpreg ved å innrede balkongen til ditt drømmested. Under har vi satt sammen et knippe illustrasjoner og tips vi håper kan bidra til å inspirere deg.

 

1. Velg funksjonelle og fleksible møblerInnredet balkong med klappstol

Det er viktig å velge møbler som utnytter plassen maksimalt og er enkle å forandre etter behov. Velg sammenleggbare eller stablebare stoler, benker med innebygd oppbevaring og et bord som kan tilpasse seg etter antall gjester. Hvis du er ekstra handy og kreativ, kan du lage en plassbygget hylle som er tilpasset akkurat dine ønsker og muligheter.

 

2. Bruk planter for å skape en koselig atmosfære

Planter kan gjøre underverker for balkongens utseende og atmosfære. Velg blomster og grønne vekster i ulike størrelser for å skape dynamikk og liv. Bruk gjerne blomsterkasser og ampler for å spare plass og få et mer variert og inspirerende miljø.

 

3. Skap den gode stemningen med riktig belysning

Stemningsfull belysning kan gi en lun og hyggelig atmosfære på balkongen. Bruk lysslynge eller solcellelamper for en miljøvennlig og stemningsfull opplevelse.

 

4. Grillfest og helgekos

En kompakt grill er det ultimate tillegget til balkongen når du ønsker å arrangere en grillfest eller bare kose deg i helgen. Velg en elektrisk eller gassgrill som er enkel å bruke og passer perfekt på en liten balkong.

 

5. Tilpass interiøret til dine behov og ønsker

Ved å blande ulike stiler, materialer og teksturer kan du skape et personlig og uvanlig uttrykk som gir balkongen din sjel og særpreg. Enten du liker vintage, moderne eller en kombinasjon av begge, er det viktig å ha et klart ønske om hvilken stil du ønsker å skape på balkongen din.

 

6. Kos deg under pledd på svalere kvelder, og vurder varmelamper for ekstra luksus

Nyt de kjølige kveldene på balkongen ved å krype under koselige pledd, som skaper en varm og hyggelig atmosfære. Hvis du ønsker litt ekstra luksus og komfort, kan du vurdere å investere i varmelamper eller en terrassevarmer som kan holde deg og dine gjester varme, og la dere nyte balkongen på tampen av sesongen uten å fryse.

7. Velg dekorative tilbehør

Små detaljer som tepper, puter og dekorative objekter kan legge til personlighet og stil på balkongen din.

 

8. Til slutt: Hold balkongen ryddig og velorganisert

Utnytt veggplass og hjørner for oppbevaring, og husk å holde plassen ryddig og fri for rot for å kunne nyte balkongen uten stress og ubehag.

Sandsli 360 tilbyr et fantastisk hjem for deg som ønsker å nyte både et flott interiør og en innbydende uteplass. Alle leilighetene i prosjektet har balkonger, hvor mange av dem er velsignet med en fantastisk utsikt over Håvardstunvatnet, noe som bidrar til en opplevelse av å leve i harmoni med naturen.

Ved å følge disse tipsene til effektiv innredning, kan du skape en balkong som både er inspirerende og trivelig å oppholde seg på. Utnytt dette ytre rommet på best mulig måte, og skap et hjem på Sandsli 360 som kombinerer komfort og stil med den naturlige skjønnheten som omgir prosjektet.

Meld deg som interessent på Sandsli 360

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsli 360