Signaturen - 122 kvm 3-roms med panoramautsikt

Unik 3-roms leilighet på 122 kvm med fantastisk utsikt over byen og innseilingen til Tønsberg. Se film av Signaturen over og bli med inn i leiligheten i 9. etasje.

Signaturen er spektakulær både i sin arkitektur og med sin beliggenhet ut i vannet. Bygget er under oppføring og det er spennende å se etasjene reise seg en etter en, helt opp mot 13. etasje.

To ledige 3-roms på 122 kvm

Det er en ledig leilighet i 9. og en i 10. etasje. Dette er flotte leiligheter med stor og innholdsrik stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkensonen er på hele 25 kvm med innredning langs tre vegger, øy og romslig spiseplass med panoramautsikt og direkte utgang til balkong. I forlengelsen av kjøkkensonen finner du stuen på 34 kvm med glasskarnapp mot Tønsberg og utsikt til Tønsberg brygge. På andre siden ligger enda en stue på 17 kvm, med store glassflater og panoramautsikt mot Slottsfjell og Jarlsberg.

Se prisliste, beliggenhet og plantegning for ledige leiligheter her. 

Ut fra stuen er det også en balkong med utsikt mot sentrum. Leiligheten har to fine soverom, begge med gode garderobeløsninger i separat rom. Hovedbadet er stort og i tillegg til dette har leiligheten et separat toalett. 

Ta kontakt med Tor André Vedvik på e-post tav@selvaagbolig.no eller telefon 97959557 for mer informasjon.

Tilbake