Kilenkollen - et hjem med gode utsikter

Kilenkollen - et hjem med gode utsikter

Beliggenheten rett ved Holtekilen har inspirert til navnet Kilenkollen, Selvaag Bolig sitt nyeste boligprosjekt på Fornebulandet. Et liv på Fornebu er et liv med gode utsikter – og på Kilenkollen kan du både speide mot sjøen eller nyte selve utformingen av Kollen, med hagen som midtpunkt.

Selvaags tradisjon har alltid vært å bygge boliger folk har råd til. Så selv om Kilenkollen får både teglsteinsfasader og toppleiligheter, vil det være til priser man kan leve med. Men å velge sitt hjem på Kilenkollen handler ikke minst om verdiene som ligger rett utenfor døren.

Mulighetenes Fornebuland

Sentralt i den flotte Nansenparken ligger festplassen

Fornebulandet har stort sett alt du trenger i umiddelbar nærhet: Kjøpesenter, parkanlegg, badestrender, restauranter, treningssenter, miljøverksted, svømmehall og idrettsanlegg, naturreservat, to skoler og mange kilometer med gang- og sykkelveier. Store deler av Fornebulandet er forresten bilfritt, til glede for store og små. Det var mye av dette som inspirerte Selvaag Bolig til å satse på Kilenkollen. Suksessfaktoren for et prosjekt er jo ikke bare å skape de gode boligene – men å skape gode nabolag.

Å velge sitt hjem på Kilenkollen er også en investering i verdiene rett utenfor døren.

Elegant trivsel
Selve Kilenkollen har godt fotfeste i grøntområder, med tårn som speider mot sjøen. Boligene fordeler seg på flere elegante bygg med teglsteinskledde fasader. Hvert av byggene får et ”tårn” med toppleiligheter, hvor både sol og utsikt kan nytes i vilden sky. Leilighetene varierer fra 1 til 4-roms i størrelser fra 35 til 111 m2. Stikkordet er arealsmarte løsninger, spesielt for de mindre leilighetene. Alle leilighetene vil ha balkong, med unntak av de i første etasje – som til gjengjeld får tilgang til hage eller uteområde.

Sjøflyhavna kro er et populært møtested

Byen nær byen
Flere av Ruters busser går til Fornebu, inkludert linjene 24, 28, 31, 31E og 733.Like i nærheten finner du Lysaker stasjon, og togforbindelse mot sentrum av Oslo eller vestover mot Sandvika. Lysaker er dessuten stoppested for Flytoget og er et bussknutepunkt for lokal- og langdistansebusser. For den som har kondis til det, er sykkelen et godt alternativ – sykkelstiene bringer deg ikke bare til Lysaker, men også videre til Oslo sentrum, Sandvika eller andre bynære områder.

Snart står nye hjem klare for nye innbyggere i Fornebulandet. For byfolk, spreke folk og småfolk – her hører alle hjemme.

Tilbake