Velg fritt mellom tre ulike konsepter

Velg fritt mellom tre ulike konsepter

Du kan fritt velge mellom tre ulike konsepter for kjøkken og bad i din nye leilighet på Kilenkollen

  • Fornebu

På Kilenkollen er det lagt vekt på at man skal kunne velge en stil som gir leilighetene et helhetlig inntrykk. Man skal kunne gå fra rom til rom og merke at her er det en rød tråd i forhold til valg av materialer og farger. 

På Kilenkollen kan man velge mellom tre ulike konsepter, HAVET, BYEN og SKOGEN. 

Disse konseptene er inspirert av omgivelsene og beliggenheten til Kilenkollen. Her kan man altså understreke ved material- og fargevalg det man liker best ved å bo på Kilenkollen; Er det nærheten til sjø og vann, til det urbane liv eller nærheten til marka og det grønne?

I tillegg til å vektlegge beboerens individuelle ønsker for leilighetene sine
er det fokusert på at husets arkitektur til en viss grad skal reflekteres i
interiøret. For fellesarealer og leiligheter er det gjort et utvalg av produkter, farger og materialer som vi mener skal bygge opp under et mål om helhet i bygget og gode hjem.

For alle tre konseptene er det valgt praktiske og stilrene skyvedørsgarderober, fin 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett og bad- og kjøkkeninnredninger fra anerkjent leverandør. Se farge- og materialbeskrivelse som følger for nærmere spesifisering av de tre konseptene.

HAVET

Det er ikke langt fra Kilenkollen til strand og sjøliv, så her er interiøret inspirert av nettopp det. Hvite kjøkkenfronter, benkeplater i farge sandsten og lys grå baderomsfliser er viktige elementer for å fremheve denne stilen. Dette er et svalt og friskt konsept for deg som liker det maritime.

BYEN

Med dette konseptet ønsker man å trekke innlivet i storbyen på en rolig og sofistikert måte. Benkeplater i betongfarger, mørke kjøkkenfronter og baderomsfliser i gråtoner gir det riktige inntrykket.

SKOGEN

For konseptet ”Skogen” henter vi inspirasjon fra marka og de grønne lungene i nabolaget. Materialbruk en her er mye tre og hvitt. Hvite benkeplater og fronter i lyst tre på kjøkken, og baderomsfliser i toner som refererer til skog. Dette konseptet gir en lun atmosfære.

Tilbake