Nye leiligheter til fastpris - velkommen til visning

Nye leiligheter til fastpris - velkommen til visning

Ny leilighet på Fornebu

Vi ønsker velkommen til visning søndag 12-13!

  • Nyboligfordeler

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

I tillegg trenger du ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

En ny bolig kommer også med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Med andre ord - det er trygt å kjøpe nybolig!

Den som har kjøpt brukt selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift, fastsatt til 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av leilighetenes andel av tomteverdi. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125.000 i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10.000.

Dette er sparte kroner du kanskje vil bruke på tilvalg, og få leiligheten akkurat slik du vil ha den?

Selvaag Bolig bygger nå Kilenkollen på Fornebu! 

Salget har vært svært bra. Kun få 4-roms leiligheter igjen og noen få store 3-roms leiligheter på 76 kvm med stort hovedsoverom og to bad.

Kilenkollen ligger på Fornebu. Nært arbeidsplasser i området og kun få minutters gange fra Lysaker. Prosjektet består av ca 153 selveierleiligheter fordelt på fire bygg, 1- til 4- roms leiligheter fra 35 til 111 kvm BRA.

Velkommen til visning søndag 12-13 i visningslokale på tomten, inngang fra Oksenøyveien!

Tilbake