Gå til prosjektsiden: Nybyen Økern

Magasinet Nybyen Økern

Svært fornøyde kunder i Nybyen Økern!

Om du vurderer kjøpe bolig på Nybyen Økern, lurer du kanskje på om de som allerede har kjøpt er fornøyde? Til det kan vi svare et stort og rungende ja.

Vi spør alle våre boligkjøpere om tilbakemelding på hvordan de har oppfattet kjøpet, ventetiden, og etterhvert innflyttingen og møtet med den ferdige boligen. Så langt har vi fått svar fra kjøperne i Hus B, her har alle flyttet inn og rukket svare på undersøkelsen. 

Kjøperne i Nybyen Økern Hus B ga boligprosjektet en samlet poengsum (kundetilfredshetsindeks) på 86 av 100. Det betyr at kundene er blant de mest fornøyde i landet. Til sammenligning er gjennomsnitt-scoren for alle nyboligprosjekter i Norge 74 av 100. 

Det er Prognosesenteret som har utført målingen. Måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser, ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring, og fanger således opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig til kunden har overtatt og bodd i boligen en tid.

I 2016 vant Selvaag Bolig Prognosesenteret KTI-måling da prosjektet Moss Glassverk Hus A2 fikk en score på 92 av 100. Selvaag Bolig prosjektene Lørenpynten (i Oslo) kom på 2. plass og Dockside Hus B (i Tønsberg) på 7. plass, med KTI-score på henholdsvis 86 og 83 av 100. 

Dersom Hus B på Nybyen hadde vært overlevert i 2016, hadde vi altså delt andreplassen på landsbasis med vårt søsterprosjekt Lørenpynten.

Oppdatering oktober 2017: Hus A er også overlevert til sine nye eiere, og tilsvarende undersøkelse sendt ut. Resultatet er ikke klart ennå, men målingen så langt er svært positiv, også her!

Kontakt oss for informasjon?

Registrer deg gjerne uforpliktende her, så tar vi kontakt.
Vi møter deg for visning den dagen som passer for deg!Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter