Meglerens favoritter

Meglerens favoritter

Scroll for å lese mer

Nygoligprosjektet LA65 på Lade har et variert utvalg av leiligheter. Mange leiligheter er solgt og byggingen er godt i gang, men du finner fortsatt flere fine leiligheter i salg. For å hjelpe deg å finne riktig leilighet har meglerne valgt ut sine favoritter.

Jørgens favoritt
- 4-roms leilighet, B43, 73 kvm BRA

Denne leiligheten passer perfekt til deg som trenger litt ekstra plass. Leiligheten har 3 praktiske soverom i tillegg til en romslig balkong. I kjelleren har man fast parkeringsplass og en praktisk sportsbod. Ettersom dette er en endeleilighet får man vinduer på to sider av stuen noe som gjør denne leiligheten ekstra lys og luftig

 

Mettes favoritt
- 3-roms leilighet, B49, 61 kvm BRA

Leiligheten har en utrolig flott vestvendt balkong hvor man kan nyte sene sommerkvelder. Hovedsoverommet er meget romslig og har god plass til garderobe. I kjelleren får du en fast parkeringsplass og kan ta heisen rett opp til leiligheten. Det er også meget kort vei til det du trenger i hverdagen slik som dagligvarebutikk og mye mer.

 

Marens favoritt er utsolgt!
- 2-roms leilighet C89, 38 kvm BRA

Dette er en perfekt leilighet for deg som drømmer om din første bolig! I tillegg til at leiligheten er veldig arealeffektiv slik at den passer både for en eller to personer er alt helt nytt. Du får også gangavstand til shopping, turmuligheter langs Ladestien og ikke minst Solsiden. Fast pris og lave omkostninger er også et stort pluss for deg som er ung.

Tilbake