Lekker 3-roms med mye skapplass og to bad

LA65 har et variert utvalg av 3-roms leiligheter, men denne er ekstra fin med to bad og mye skapplass i entreén. En perfekt leilighet for deg som er aktiv og trenger plass til utstyr lett tilgjengelig.

Du kommer rett inn i en stor gang med god plass til yttertøy, sko, vesker eller treningsutstyr og det er plass til flere meter med garderobe. Det er også gode veggflater med rom for både speil, kommoder og knagger. Her er det enkelt å komme hjem. 

Hovedsoverommet er på hele 14 kvm og har tilknyttet eget bad og god skapplass til dine klær. To vinduer gir godt med dagslys inn i rommet. 

Skjermet kjøkken 

Leiligheten har åpen stue- kjøkkenløsning, men kjøkkenet ligger i egen sone som skjermer matlagingen og her er det også fin plass til eget spisebord. Vindu mot to sider gir et lyst og trivelig kjøkken. 

Stuen har vinduer fra gulv til tak som gir mye lys inn i tillegg til en glassdør ut til en fin balkong på over 10 kvm. Her kan du nyte fine sommerkvelder. 

Under ser du planløsningen for leiligheten og her kan du finne se hvilke leiligheter av denne typen som er ledig. 

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om denne eller andre nye leiligheter på LA65, eller legg igjen kontaktinfo under så hører du fra oss. 

METTE LEINUM

Eiendomsmegler MNEFMETTE LEINUM

mette.leinum@em1.no

464 28 420
Tonje Borthen

Avd.leder/MeglerTonje Borthen

tonje.borthen@em1.no

416 05 422

Interesseskjema

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg for mer informasjon om prosjektet og denne leilighetstypen.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

;