Lys og trivelig 4-roms med store vindusflater

Dette er en fin 4-roms hjørneleilighet med gode kvaliteter som vannbåren gulvvarme, lys eikeparkett og store vindusflater som slipper inn mye lys.

Du kommer rett inn i en romslig hall med god plass til å ta i mot gjester og henge av deg yttertøy. Skyvedørsgarderobe rett innenfor ytterdøren og bod i tilknytning til entreén gjør det enkelt å holde et ryddig inngangsparti.  

Herlig stort soverom

Hovedsoverommet er på hele 13 kvm og har god skapplass til dine klær. To vinduer gir godt med dagslys inn i rommet. 

Lyst og moderne kjøkken

Leiligheten har åpen stue- kjøkkenløsning, men med en naturlig og god plass til eget spisebord. Store vindusflater som går helt ned til gulvet slipper inn deilig dagslys. Fra stuen har du utgang til en flott balkong på 12 kvm hvor du kan nyte gode sommerdager. 

Under ser du planløsningen for leiligheten og her kan du se hvilke leiligheter av denne typen som er ledig. 

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om denne eller andre nye leiligheter på LA65, eller legg igjen kontaktinfo under så hører du fra oss. 

Mette Leinum

Eiendomsmegler MNEFMette Leinum

mette.leinum@em1mn.no

464 28 420
Tonje Borthen

Avd.leder/MeglerTonje Borthen

tonje.borthen@em1.no

416 05 422

Interesseskjema

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg for mer informasjon om prosjektet og denne leilighetstypen.

Nei takk, ta meg til prosjektsiden.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;