Det gode liv i ny leilighet

Det gode liv i ny leilighet

  • Interiør
  • Trondheim

"Dette er en tidsriktig og flott bolig i hjertet av vakre Lade. Her bor du nærme butikksenter og servicetilbud – og det er bare en liten sykkeltur til sjø og strand eller herlige Solsiden med alle sine restauranter."

Vi-bo har fått i oppdrag å style en ny 4-roms leilighet på Lade Allé og her kan du lese om hva de tar tak i og hvordan de innreder en slik leilighet. 

Godt å komme hjem

Selve leiligheten oppleves som meget innholdsrik med gode valgmuligheter til møblering. Den har tre gode soverom og to deilige store bad, så her er det god plass å boltre seg. 

Boligen byr på en stor gang hvor det er mulig å sette opp et stort garderobeskap om du skulle ha behov for mer oppbevaringsplass. Eller du kan lage en koselig velkomst med en liten sittegruppe slik vi har valgt å gjøre i denne stylingen.

Stort gjestebud eller god lesekrok  

Store vindusflater på stue og kjøkken gir godt med lysinnslipp uten nevneverdig innsyn. 

Spisestue

Leiligheten har åpen kjøkken-stueløsning og en arealutnyttelse som gir deg valgfrihet. Her kan du velge om du vil ha et stort spisebord som innbyr til mange trivelige gjestebud, eller et mindre bord som frigjør plass til en god lesekrok hvor du kan nyte utsikten alene med en god bok.

Kjøkkenet har øy mot stue som gjør at du kan være sosial selv om du lager mat - og det trives vi med.

Tre gode soverom

Soverom

Vi vil trekke frem hovedsoverommet som har god størrelse og vinduer på to vegger, noe som gir et spesielt luftig og lyst rom. 

De andre soverommene har også god størrelse og her kan du lage kontor, hobbyverksted, gjesterom eller kanskje en ekstra stue. Muligheten for å kunne ta i mot barnebarn, familie eller venner på besøk og overnatting er god.

Boligen har i tillegg en skjermet veranda med gode solforhold og utsikt over et hyggelig grøntområde. Her tar man del i fellesskapet utenfor, i fred for sjenerede innsyn.

Et blankt lerret du kan farge i din palett

Materialvalgene i boligen er gjennomgående lyse parkettgulv og hvite vegger som gir stor valgfrihet i forhold til fargevalg og møbelstil. Badene har stilfulle fliser i sort og hvit, som gir et stramt og stilig uttrykk.

Boligen fremstår i dag som et ubleket lerret, hvilket betyr at du enkelt kan gjøre tilpassninger og sette ditt eget preg på boligen gjennom fargesetting og stil. Ofte er det ikke så mye som skal til. Kanskje ett par fondvegger med favorittfargen eller en knæsj lenestol? 

Se ledige 4-roms leiligheter på 99 kvm her

Noe for deg?

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om ledige leiligheter og avtale om visning. 

Tilbake