Innholdsrik 4-roms endeleilighet med to bad

Innholdsrik 4-roms endeleilighet med to bad

4-roms med to bad

Endeleilighet vendt mot den fine felleshagen

Fin 4-roms endeleilighet med vindu mot tre sider. 99 kvm BRA med to bad, stort hovedsoverom, hjørnekjøkken, god plass til spisebord og fine solforhold. Klar for innflytting i november.

Når du går inn i leiligheten møtes du av en stor gang med plass til både yttertøy, sko og vesker. Her er det lange veggflater med rom for speil, kommoder, knagger og skap. I tilknytning til gangen finner du også boden praktisk plassert. 

Fint hjørnekjøkken og god plass til spisebord

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er god plass til spisebord og store vindusflater gir god romfølelse og et lyst og trivelig rom. Hjørnekjøkkenet ligger i motsatt ende av TV-kroken og gir opplevelsen av definerte soner selv om rommet er åpent.

Fra stuen går du ut på en flott uteplass med rom for møbler, blomster og grill - alt du trenger for å nyte tiden ute. 

Romslig soverom til ungdom som krever plass

Hovedsoverommet er på over 12 kvm og har god plass til skap for dine klær. I tillegg er det to soverom hvorav det ene er litt større og kan egne seg fint til en ungdom som krever litt mer plass. 

Under ser du planløsningen for leiligheten og her kan du se hvilke leiligheter av denne typen som er ledig. Alle klare for innflytting i november. 

4-roms med romslige soverom og bad

Ta kontakt med Mette eller Tonje for mer informasjon om denne leiligheten og avtale om privat visning. 

Tilbake