Løren - et fantastisk bosted for generasjoner

Løren - et fantastisk bosted for generasjoner

  • Oslo

Løren er en ny og spennende bydel i full utvikling. Erik Bruu fra Selvaag Eiendom er ikke i tvil – her bør du bygge og bo.

Selvaag Bolig bygger Lørenpynten og Løren Stasjon på Løren i Oslo. Dette er to flotte nabolag som ligger nært sentrum, men som likevel har en tilbaketrukket og rolig atmosfære. Ekteparet Berit og Bjørn Steen flyttet inn i en helt ny leilighet på Lørenpynten for snart to år siden.

- Jeg jobber på Nortura på Løren. Vi fikk forkjøpsrett via jobben, og mulighet til å velge leilighet først. Før bodde vi i rekkehus på Tveita, men nå bruker jeg bare to minutter til jobb, forteller Berit entusiastisk.

Lørenpynten består av 209 lekre selveierleiligheter fordelt på 10 hus. Under byggene blir det parkerings- og bodarealer, med heis direkte opp til leilighetene.

Godt nabolag

Bjørn og Berit nærmer seg begge pensjonistalder, og er glade for å få alt på ett plan.

-Vi trives veldig bra her. Nabolaget er stille og rolig, og det er en del folk på vår egen alder. Vi har blitt kjent med flere hyggelige naboer, stråler Berit. Ekteparet er godt fornøyd med tilbudene i nærheten.

- Vi har matbutikker like ved, og drar til Storo om vi skal handle mer. Jeg gleder meg til det nye Økernsenteret åpner. Kollektivtilbudet har vi ikke benyttet oss så mye av ennå, men når vi blir pensjonister er det fint at det er så bra.

Fjordutsikt og egen T-banestasjon

Nå som Løren har fått sin egen T-banestasjon er ikke Oslo sentrum mange minutter unna.

- Det har blitt et flott kollektivtilbud med både buss og T-bane. T-banestasjonen er en av Oslos største stasjoner. I en 500-meters radius fra Løren Torg vil det bli 5000 boliger, forteller Erik Bruu fra Selvaag Eiendom.

- Løren er et fantastisk fremtidig bosted for flere generasjoner. Der har man nærhet og tilgjengelighet til alt. Mange har også utsikt til fjorden. Det har skjedd mye med Løren de siste årene, og frem mot 2020 vil det skje mye mer.

Stort utvalg

Bruu mener nabolaget på Løren passer for folk i alle aldre.

- Det er en god blanding av alder i området. Det er veldig viktig for å få en god dynamikk i boligområdet. Dette er virkelig en bydel under utvikling.

I løpet av nærmeste framtid vil området være selvforsynt med alt man trenger i hverdagen. Trening, idrett, legesenter, tannlege, dyreklinikker, take away, bakeri og butikker. For ikke lenge siden åpnet også House of Nerds på Løren. En nasjonal arena for e-sport, et mekka for spill- og teknologiinteresserte mennesker i Oslo.

Tilbake