Toppleilighet med privat takterrasse

Toppleilighet med privat takterrasse

Illustrasjon av ny leilighet med takterrasse

Bytt ut eneboligen med ny leilighet i byen som har alt!

Lei av beis og plenklipping? Her har du 54 kvm med privat takterrasse, gode solforhold, lite vedlikehold og fantastisk utsikt over Oslo! Nyt morgenkaffen på terrassen i 10. etg. med fjorden i bakgrunnen.

Illustrasjon av kjøkken i ny leilighet

Nesten 60 kvm med åpen stue- og kjøkkenløsning gir godt med plass til sosiale sammenkomster, enten om man samles rundt langbordet eller i salongen.

Illustrasjon av stue i ny leilighet

Stort hovedbad med vindu som gir naturlig lys, samt spotter i taket. Det er mulighet for å slappe av i badekaret når anledningen byr seg, og en dusjsone for hverdagen.

Soveromsdelen ligger godt skjermet fra kjøkken og stue. Hovedsoverommet har egen utgang til takterrassen, likevel litt skjermet fra hoveddelen på terrassen. Hovedsoverommet har også privat bad med dusjnisje. I tillegg får du to gode soverom som begge har utgang til balkong.

Les mer om de nye leilighetene på Lørenporten

Leiligheten har mye plass til å sette inn skyvedørsgarderober for oppbevaring. I tillegg har du en bod med direkte adkomst fra entreen. Heisen tas rett ned i garasjen til parkeringsplassen. Utenfor finner du grønne og barnevennlige områder, kafeer, butikker, treningssentre og t-banen som tar deg til sentrum på minutter.

Kom på visning så viser vi deg hvor fint det blir.

Se planløsning for leilighet under

Plantegning av leilighet 140 på Lørenporten

Klikk her for å se leiligheten i boligvelger

Tilbake