Magasinet

Derfor tok Skryten med seg familie til Lørenskog

Olav Skryten og familien har kjøpt seg leilighet i Lørenskog Stasjonsby. – Her får vi et flott hjem, tøffelavstand til dagligvarebutikk, og toget til Oslo som nabo.

Jeg vil anbefale alle som er på boligjakt, eller ikke, å ta en titt på dette prosjektet. Ikke bare får man et rikt utvalg muligheter, men man får forholde seg til en av Norges største og tryggeste utbyggere. Selvaag Bolig har vært veldig profesjonelle og strukturerte å ha med å gjøre. Vi gleder oss nå veldig til å flytte til Lørenskog Stasjonsby og alle de positive opplevelsene som venter oss der, fastslår Olav Skryten. Oppløpet skal ligge nærmest togstasjonen, er tegnet av det velkjente arkitektfirmaet Lund + Slaatto, og har REMA 1000-butikk og Pizzabakeren i førsteetasje.

For fristende til å si nei

 Olav Skryten ønsker deg velkommen som nabo i Lørenskog Stasjonsby.

Olav forteller at familien, som består av ham selv, kona Anne Karine, sønnen Stian og datteren Karoline, egentlig ikke var på utkikk etter et nytt bosted, men kom inn i prosessen da noen naboer på Stovner så etter leilighet.

– Vi så da tilfeldigvis på et prosjekt på en annen kant av byen, men fant at det ikke var noe særlig. Men ballen begynte å rulle, og da vi listet opp kriteriene vi hadde for et nytt hjem og så på hva som var tilgjengelig i markedet, tok det ikke lang tid før vi fant Lørenskog Stasjonsby og Oppløpet. Vi bestemte oss raskt for at det var for fristende til å ikke sjekke ut nærmere, forklarer Olav.

Kort vei til alt

Lørenskog Stasjonsby vil bli hjem for mange. Skryten-familien skal flytte inn i delprosjektet som kalles Oppløpet. Dette er et tun som består av tre blokker, og vil ligge som inngangsporten til Lørenskog Stasjonsby, og da altså nærmest jernbanestasjonen.

– Når vi skulle finne oss et nytt hjem, var god kommunikasjon et svært viktig punkt på ønskelisten. I Oppløpet vil vi bo en meget kort gåtur unna togstasjonen, og en meget kort togtur unna Oslo. Det er utrolig bra. Vi har også marka like utenfor her, og kort vei til naturen er veldig fint, samtidig som det vil være et flott uteområde i tunet mellom byggene. Det er altså en rekke positive egenskaper i dette prosjektet, påpeker Olav.  Gårdstunet mellom Oppløpet-bygningene vil være et bra sted for sosialisering med nabolaget og aktiviteter.

Tegnet av prisvinnende arkitekter

Skryten forteller at det er blant annet finnes en REMA 1000-butikk i «tøffelavstand», i første etasje av bygget, samt Pizzabakeren. I tillegg skal gårdstunet ved Oppløpet brukes til å skape aktiviteter og samhold for beboerne. En annen plussfaktor var bygget i seg selv.

– Bygget er tegnet av det prisvinnende og anerkjente arkitektfirmaet Lund + Slaatto Arkitekter, og det vil være et meget estetisk flott produkt med gode kvaliteter, sier Olav, og får støtte fra Lars Lund Mathisen, Selvaag Boligs sjef for prosjektet.

– Vi har lagt ekstra stor vekt på godt design her, og resultatet blir strålende bygg med godt mangfold av leiligheter, og et flott uteområde til glede for beboerne, beskriver prosjektsjefen.

Leilighetene i Lørenskog Stasjonsby er topp moderne og innehar alle kvaliteter man måtte ønske seg.

Rikt utvalg og godt klima

 De fleste leilighetene i Oppløpet har store balkonger med gode solforhold.

Totalt vil Oppløpet bestå av 114 selveierleiligheter, med en rekke størrelser og planløsninger å velge mellom.

– Det åpner for at alle kan finne akkurat den leiligheten som passer for seg, enten man er UiO-student på jakt etter en 1-roms, eller en småbarnsfamilie som vil ha en 5-roms leilighet over to plan. De fleste leilighetene vil også få store balkonger med gode solforhold, og gjennom et samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund har vi sikret et sunt og godt inneklima, forklarer prosjektsjef Lund Mathisen.

Anbefaler Stasjonsbyen

Olav Skryten er sikker på at Selvaag Bolig-prosjektet vil treffe en rekke ulike boligkjøpere, noe som vil skape et levende og godt miljø i Lørenskog Stasjonsby.

– Jeg er sikker på at dette blir et veldig godt sted å bo, både for min egen og mange andre familier.

Innflytting på Oppløpet er fra februar til juni 2016.

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;