Bygger landsby på Lørenskog

Bygger landsby på Lørenskog

Bygger Lørenskog Stasjonsby
  • Lørenskog

Lørenskog Stasjonsby skal bli hjem for omtrent 3000 personer. – Beliggenhet nær friluftsområder, førsteklasses kommunikasjon til Oslo og et rikt utvalg boligtyper gjør at dette passer for alle kjøpergrupper, sier prosjektsjef.

Selvaag Bolig skal utvikle og bygge omtrent 1000 boliger i prosjektet Lørenskog Stasjonsby de neste ti årene.

– Hittil har vi lagt ut seks delprosjekter for salg: Langsiden, Startskuddet, Oppløpet, Formtoppen, Sprinten og Skrensen, som alle har kvaliteter som er tiltrekkende for et vidt spekter boligkjøpere. Det vil bli bygget både rekkehus og leiligheter, som alle skal ha en miljøprofil. I Oppløpet har REMA 1000 etablert en dagligvarebutikk. I tillegg vil det bli etablert et flott felles parkanlegg, sier Lars Lund Mathisen, som er prosjektsjef for Lørenskog Stasjonsby.

Per dags dato er tre prosjekter ferdigstilt; Formtoppen, Sprinten og Skrensen. Ferdigstillelse og overlevering av Oppløpet vil skje i perioden februar til juni 2016. Det er trivelig å se lys i de første vinduene i stasjonsbyen, sier Lund Mathisen.

 Det finnes mye å velge blant for boligkjøpere i Lørenskog Stasjonsby.

20 minutter til Oslo sentrum

Området hvor det skal bygges ligger kun få minutters gåtur unna Lørenskog stasjon, noe som gjør det perfekt for de som ønsker å bo i nye leiligheter like i nærheten av marka, men med lettvint vei til byen. Det vil ta cirka 20 minutter fra man går ut døra hjemme til man, en behagelig togtur senere, står på Oslo S. Det er også gode kommunikasjonsforhold med bil og buss, enten man skal til hovedstaden, Gardermoen eller andre steder i regionen, og det er bare en av de mange fordelene med å bo i Lørenskog Stasjonsby, påpeker Lund Mathisen.

 Området rundt Lørenskog Stasjonsby har et bredt utvalg friluftsarenaer.

Område med alt du trenger

Det finnes et rikt kulturliv i Lørenskog, blant annet på nye Lørenskog Hus.

Nærområdet gir et hav av muligheter, enten man ønsker shopping, kafeer, kulturtilbud, idrettsanlegg eller naturopplevelser.

– Skogen er nærmeste nabo bak boligfeltet. Her kan du gå turer sommerhalvåret, eller legge ut på skiturer i vintersesongen. Det finnes også flere deilige badevann i nærheten. Lørenskog byr ellers på gode naturopplevelser sommer som vinter i Østmarka, hvor Losby Gods er et populært utgangspunkt. Frister det med shopping eller kulturopplevelser har nye Lørenskog Hus og Metro mye å by på, frister prosjektsjefen, og forteller at Selvaag Bolig også skal skape grøntarealer og områder for aktiviteter på tomten.

Det skal også bygges ny barnehage og skole like ved prosjektet. Begge deler skal stå ferdig i 2017. I tillegg er det planlagt å bygge verdens største innendørs alpin- og langrennsanlegg for helårsbruk, samt hotell- og konferansesenter, på nabotomten til prosjektet.

– Jeg kan garantere at Lørenskog Stasjonsby vil bli et fantastisk flott sted å bo, sier Lund Mathisen, som forteller at interessen er stor og at salget har gått bra på prosjektene som er lagt ut for salg så langt.

Prosjektsjef Lars Lund Mathisen ser frem til å ønske folk velkommen til Lørenskog Stasjonsby.

Stolte av prosjektet

– Selvaag Bolig har alltid en målsetning om å tilby attraktive, konkurransedyktige boliger, og det er definitivt Lørenskog Stasjonsby et godt eksempel på. Her er det mange som kan finne sitt nye hjem, både pendlere som er lei av å sitte i kø, småbarnsfamilier som vil ha god plass og kort vei til natur, samt single som vil eie noe nytt og flott og de litt eldre som er lei av å fikse hagen og måke snø. Vi er stolte av dette prosjektet, sier han.

For å finne din nye leilighet, les mer på www.selvaagbolig.no/lsb.

Tilbake