Nye leiligheter og rekkehus til fastpris - velkommen til visning

Nye leiligheter og rekkehus til fastpris - velkommen til visning

Ny leilighet eller rekkehus på Lørenskog

Vi ønsker velkommen til visning søndag kl. 14.30-15.30!

  • Nyboligfordeler
  • Lørenskog

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

I tillegg trenger du ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

En ny bolig kommer også med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Med andre ord - det er trygt å kjøpe nybolig!

Den som har kjøpt brukt selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift, fastsatt til 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av boligens andel av tomteverdi. En bolig til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10 000,-.

Dette er sparte kroner du kanskje vil bruke på tilvalg, og få boligen akkurat slik du vil ha den?

Vi har to spennende boligprosjekter for salg på Lørenskog Stasjonsby. Blinken består av 88 leiligheter og Unnarennet av 50 rekkehus. Salget har vært svært bra, og det er allerede solgt tilsammen over 60% av boligene i første salgstrinn.

Velkommen til visning onsdag 16-18 og søndag kl. 15-16 i visningssenter på tomten. Adresse er Ødegårds vei 10.

Lørenskog Stasjonsby

Nye boliger Lørenskog Stasjonsby

Selvaag Bolig skal bygge et helt nytt nabolag rett ved Lørenskog stasjon og vest for Haneborglia. Ved ferdigstillelse vil stasjonsbyen bestå av over 1000 nye boliger i ulike varianter og størrelser. Av servicetilbud kan vi nevne Rema 1000 og Pizzabakeren som har åpnet på området. Ny skole og barnehage er under bygging rett ved prosjektet.

Mer om Lørenskog Stasjonsby og ledige boliger her

Tilbake