Innflyttingsklare leiligheter med nyboligfordeler

Innflyttingsklare leiligheter med nyboligfordeler

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, mens det kan oppleves som en ulempe å måtte vente mens boligen bygges ferdig. På Lørenporten har vi oppgraderte og innflyttingsklare leiligheter med alle nyboligfordelene. Her kan du altså kjøpe og selge i samme marked, og samtidig få fordelene ved kjøp av nybolig.

Hva menes med nyboligfordelene?

 

Fordel nr 1: Du sparer tid og penger

Du trenger ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Boligen får også et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

Fordel nr 2: Nybolig-garanti

En ny bolig kommer med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og Selvaag Bolig har et kundesenter som tar imot spørsmål og henvendelser. Den tryggheten er gull verdt!

Se ledige og innflyttingsklare leiligheter på Lørenporten i Oslo her

Fordel nr 3: Lavere omkostninger

Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens tilegget for en tilsvarene nybolig vil være ca kr. 10 000,-

Fordel nr 4: Du får ro rundt kjøpet

Boligkjøp er en stor investering. Men det er like viktig å tenke på at du skal kjøpe deg et hjem, der du skal bo og trives i mange år. Kjøp av nybolig starter med et møte med en av våre selgere, som hjelper deg finne den leiligheten som passer best for deg. Du slipper budrunder og forhastete avgjørelser.

Kjøp på Lørenporten - ytterligere fordeler!

Leilighetene i hus C4 og C5 er splitter nye og innflyttingsklare nå! I tillegg blir leilighetene i siste trinn, B1-B3, klare for innflytting i løpet av 2020. Det betyr at du kan selge din egen bolig i samme marked som du kjøper i, en ekstra trygghet når du planlegger økonomien.

De usolgte leilighetene har oppgraderte bad med flotte og moderne fliser. Ta gjerne kontakt for informasjon om oppgraderinger gjort i den enkelte leilighet.

Les mer om nybolig-prosjektet Lørenporten på populære Løren

Tilbake

Interessert?

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten