Nybolgfordelene forklart til Jåsund

Nybolgfordelene forklart til Jåsund

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, mens det kan oppleves som en ulempe å måtte vente mens boligen bygges ferdig. I Jåsundhagen har vi rekkehus som straks er innflyttingsklare, med alle nyboligfordelene. Her kan du altså kjøpe og selge i samme marked, og samtidig få fordelene ved kjøp av nybolig.

Hva menes med nyboligfordelene?

 

Fordel nr 1: Du sparer tid og penger

Du trenger ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Boligen får også et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

Fordel nr 2: Nybolig-garanti

En ny bolig kommer med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og Selvaag Bolig har et kundesenter som tar imot spørsmål og henvendelser. Den tryggheten er gull verdt!

Fordel nr 3: Lavere omkostninger

Den som har kjøpt brukt selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene er dokumentavgiften, som er 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av boligens andel av tomteverdi. En bolig til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10 000,-.

Fordel nr 4: Du får ro rundt kjøpet

Boligkjøp er en stor investering. Men det er like viktig å tenke på at du skal kjøpe deg et hjem, der du skal bo og trives i mange år. Kjøp av nybolig starter med et møte med en av våre selgere, som hjelper deg finne den leiligheten som passer best for deg. Du slipper budrunder og forhastete avgjørelser.

Kjøp i Jåsundhagen - ytterligere fordeler!

Rekkehusene er snart klare til overtagelse. Det betyr at du kan selge din egen bolig i samme marked som du kjøper i, en ekstra trygghet når du planlegger økonomien.

De usolgte leilighetene er oppgraderte med bl.a. hvitevarer, innebygd kjøleskap og alternativ parkett. Ta gjerne kontakt for informasjon om oppgraderinger gjort i den enkelte leilighet.

Se våre boligprosjekter her.

Tilbake