Magasinet

Nye leiligheter til fastpris

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

I tillegg trenger du ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

Nybolig - et trygt valg

En ny bolig kommer også med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser. 

Med andre ord, det er trygt å kjøpe nybolig.

Den som har kjøpt brukt selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift, fastsatt til 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av leilighetenes andel av tomteverdi. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125.000 i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10.000.

Dette er sparte kroner du kanskje vil bruke på tilvalg, og få leiligheten akkurat slik du vil ha den?

Selvaag Bolig bygger nå Nyhavn Brygge

Dette er selveierleiligheter idyllisk beliggende helt i sjøkanten i ytre Sandviken. Mange har allerde flyttet inn og siste del er under oppføring. Salget har vært svært bra, og det er kun noen få 3- og 4-roms leiligheter ledig.

Ta gjerne kontakt med megler for privat visning. 

Nyhavn Brygge består av fine 2- til 4-roms leiligheter med med gode kvaliteter. Rett ved finner du Gamle Bergen, handelshøyskolen, Elsero Sjøbad, Fjellveien og Stoltzekleiven. Og det er kun fem minutter med bil inn til Torgallmenningen.

Salget på Nyhavn Brygge har vært svært bra og byggingen er godt i gang. Du kan derfor trygt planlegge fremtiden din her. Innflytting av siste trinn er høsten 2017!

Se ledige leiligheter på Nyhavn Brygge her.

Aktuelle prosjekter

Til informasjon benytter vi cookies til analyseformål, tilpasnig av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her Jeg godtar

;