Vurdert å kjøpe helt ny bolig?

Vurdert å kjøpe helt ny bolig?

Leiligheter på Lade og Heimdal

Takterrasse på Lørenporten

  • Oslo
  • Nyboligfordeler

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, men du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

I tillegg trenger du ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

En ny bolig kommer også med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Med andre ord - det er trygt å kjøpe nybolig!

Og ved kjøp av nybolig tilkommer kun 2,5 % dokumentavgift av leilighetenes andel av tomteverdi og ikke av kjøpesum som i bruktmarkedet. Det er penger spart!

Selvaag Bolig har fem fine leilighetsprosjekter i Oslo. Les mer om de under. 

Nybyen, Økern

Nybyen, Økern, eksteriørbilde

Selvaag Bolig bygger 403 leiligheter i gangavstand fra Økern T-banestasjon. Tomten ligger stille og solrikt til i utkanten av det som skal bli nye Økern sentrum. Her planlegges det stort nytt kjøpesenter, badeland og kino.  Bygging er i full gang på tomten – kom gjerne på besøk, og se selv? 

Mer om Nybyen og ledige leiligheter her.

Hovinenga

Hovinbyen takterrasser

Selvaag Bolig skal bygge ca 365 boliger på Valle Hovin, fordelt på fire hus. Hovinenga ligger like ved Vålerengas nye stadion, og alle boligene får gangavstand til T-banestasjon og enkel tilgang til E6. Boligene ligger likevel tilbaketrukket til, skjermet for trafikk. 

Mer om Hovinenga og ledige leiligheter her

Tiedemannsfabrikken

Tiedemannsbyen byggene sett fra utsiden

Er dette Oslos beste boligtomt? Våre 158 boliger vil ligge stille og rolig til, innerst i blindvei og omkranset av parkdrag, småhus og ny bebyggelse. Beliggenheten er praktisk, med kort gangavstand til T-banestasjon på både Ensjø og Hasle.  Prosjektet utvikles i samarbeid med Ferd, og er det første av to store boligfelt der gamle J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik ligger i dag.

Mer om Tiedemannsfabrikken og ledige leiligheter her

Lørenporten

Lørenporten takterrasse

Selvaag Bolig skal bygge 403 selveierleiligheter på Lørenporten.  Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser, i tillegg til at enkelte av 4-roms leilighetene får flotte takterrasser. Heis og parkering i garasje. Innflytting fra 4. kvartal 2018.

Mer om Lørenporten og ledige leiligheter her

Tilbake