Nye boliger til fastpris - alltid!

Nye boliger til fastpris - alltid!

Nye boliger i Oslo

Vi ønsker velommen til visning hver søndag!

  • Oslo
  • Nyboligfordeler

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

Du trenger heller ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

En ny bolig kommer med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Med andre ord - det er trygt å kjøpe nybolig!

Den som har kjøpt selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift, fastsatt til 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av leilighetenes andel av tomteverdi. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125.000 i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10.000.

Dette er sparte kroner du kanskje vil bruke på tilvalg, og få leiligheten akkurat slik du vil ha den?

Selvaag Bolig har flere store boligprosjekter i Oslo øst. Velkommen til visning! Klikk på lenkene under for visningstider og adresse.

Tiedemannsparken

Tiedemannsbyen byggene sett fra utsiden

Er dette Oslos beste boligtomt? Våre boliger vil ligge stille og rolig til, innerst i blindvei og omkranset av parkdrag, småhus og ny bebyggelse. Beliggenheten er praktisk, med kort gangavstand til T-banestasjon på både Ensjø og Hasle.  Prosjektet utvikles i samarbeid med Ferd, og byggearbeidet er i gang - på tomten til gamle J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik.

Mer om Tiedemannsparken her

Lørenporten

Lørenporten takterrasse

Løren er en koselig småby midt i storbyen Oslo. Her har du alt du trenger i umiddelbarhet nærhet. Snart er alle de 440 selveierleiligheter på Lørenporten ferdigstilt. Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser. Heis og parkering i garasje. 

Mer om Lørenporten her

 

Tilbake