Nybolig fra Selvaag Bolig - hva får du?

Nybolig fra Selvaag Bolig - hva får du?

  • Nyboligfordeler

Selvaag Bolig selger boliger som er planlagte eller i produksjon. Som nyboligkjøper hos oss gjør du en avtale om å betale og overta din nye bolig på en definert fremtidig dato.

Hva er grunnen til at nye boliger ofte er priset høyere enn brukte boliger?

Nye boliger har noen konkurransefortrinn det er naturlig å tro at markedet vil betale ekstra for:

Ved kjøp av ny bolig trenger en ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader.

Sunt inneklima er viktig for store og små

Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

Boligene kommer med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Den som har erfaring med kjøp av selveierbolig vet også at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift, fastsatt til 2,5% av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av leilighetenes andel av tomteverdi.

Penger spart på kjøp av nybolig?

En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125.000 i bruktmarkedet, mens tillegget for en tilsvarende nybolig er ca kr. 10.000.

Fastpris - ingen budrunde

Gode objekter er det alltid konkurranse om. Hos Selvaag Bolig publiseres de faktiske prisene, ikke prisantydning. Dette gir ro rundt din vurdering av beliggenhet, standard og planløsning.

Finn den  plantegningen som passer best for deg

 

Tilbake