Vurdert å kjøpe helt ny bolig?

Vurdert å kjøpe helt ny bolig?

Leiligheter på Lade og Heimdal

Fine leiligheter på Lade og Heimdal

  • Nyboligfordeler
  • Trondheim

Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, men fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. Ingen hektiske budrunder, men du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme.

I tillegg trenger du ikke budsjettere for uforutsette kostnader etter overtakelse. Boligen bygges etter siste tekniske standard definert av myndighetene, noe som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader. Lovverket sikrer også at boligen får et sunt inneklima kombinert med lave energikostnader.

En ny bolig kommer også med 5 års nybolig-garanti som del av standard kontrakt, og de store utbyggerne har et mottaksapparat som tar imot spørsmål og henvendelser.

Med andre ord - det er trygt å kjøpe nybolig!

Og ved kjøp av nybolig tilkommer kun 2,5 % dokumentavgift av leilighetenes andel av tomteverdi og ikke av kjøpesum som i bruktmarkedet. Det er penger spart!

Selvaag Bolig har to fine nyboligprosjekter i Trondheim. Les mer om de under. 

Salgssuksessen Lade Allé - over 85 % solgt

Boligprosjektet ligger rolig til mellom Lade Allé og Lade Arena. Prosjektet er svært populært! Store deler av prosjektet er ferdigstilt og innflyttet og hele prosjektet Lade Allé vil være ferdigstilt tidlig neste år.

Populære Heimdal Stasjonsby 

Midt i Heimdal sentrum kommer Heimdal Stasjonsby som vil bestå av rundt 350 leiligheter. Første trinn bestående av 84 flotte leiligheter er i salg og allerede  en suksess med over 50 %  solgt!

Mer om Heimdal Stasjonsby og ledige leiligheter her

Tilbake