Svært fornøyde kunder i Nybyen Økern!

Svært fornøyde kunder i Nybyen Økern!

  • Oslo
  • Nyboligfordeler

Om du vurderer kjøpe bolig på Nybyen Økern, lurer du kanskje på om de som allerede har kjøpt er fornøyde? Til det kan vi svare et stort og rungende ja.

Vi spør alle våre boligkjøpere om tilbakemelding på hvordan de har oppfattet kjøpet, ventetiden, og etterhvert innflyttingen og møtet med den ferdige boligen. Så langt har vi fått svar fra kjøperne i Hus B, her har alle flyttet inn og rukket svare på undersøkelsen. 

Kjøperne i Nybyen Økern Hus B ga boligprosjektet en samlet poengsum (kundetilfredshetsindeks) på 86 av 100. Det betyr at kundene er blant de mest fornøyde i landet. Til sammenligning er gjennomsnitt-scoren for alle nyboligprosjekter i Norge 74 av 100. 

Det er Prognosesenteret som har utført målingen. Måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser, ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring, og fanger således opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig til kunden har overtatt og bodd i boligen en tid.

I 2016 vant Selvaag Bolig Prognosesenteret KTI-måling da prosjektet Moss Glassverk Hus A2 fikk en score på 92 av 100. Selvaag Bolig prosjektene Lørenpynten (i Oslo) kom på 2. plass og Dockside Hus B (i Tønsberg) på 7. plass, med KTI-score på henholdsvis 86 og 83 av 100. 

Dersom Hus B på Nybyen hadde vært overlevert i 2016, hadde vi altså delt andreplassen på landsbasis med vårt søsterprosjekt Lørenpynten.

Oppdatering ved utgangen av 2017: Hus A er også overlevert til sine nye eiere, og tilsvarende undersøkelse sendt ut og besvart. Resultatet er også her svært positivt, med en samlet score på 81 av 100.

Tilbake