Bølgeskvulp, fjellbris og urbane vibber

  • Bergen
  • Film

Nyhavn Brygge ligger idyllisk plassert helt ved vannkanten i ytre Sandviken. Det nye boligprosjektet til Selvaag Bolig er perfekt for dem som ønsker å bo nært både sjø, fjell og sentrum.

Megler i DnB Eiendom, Thor Kristian Johannessen, mener Nyhavn Brygge er sjelden vare. 

Megler for Nyhavn Brygge, Thor-Kristian

– Samtidig som det er kort avstand til sentrum, skoler, barnehager, dagligvarebutikker og treningsstudioer, ligger Nyhavn Brygge helt spesielt til, med både fjell og sjø rett utenfor stuedøren, forteller han begeistret.

Første byggetrinn er utsolgt og under innflytting, men bygging av andre byggetrinn er allerede i gang. De som kjøper nå, får muligheten til å gjøre egne tilvalg for å sette personlig preg på leiligheten. Boligene vil være innflyttingsklare høsten 2017, om et og et halvt år. 

Selges til fast pris  

Fordelene med å velge ny bolig er mange.

– Her trenger du ikke å tenke på oppussing på mange år. Nye boliger har lavere driftsutgifter, mye takket være bedre vinduer og isolasjon. Den nervepirrende budrunden som vanligvis følger med et boligkjøp slipper du også, da nye boligprosjekter selges til fastpris. Tenk deg følelsen av å tråkke over dørstokken inn i en bolig som ingen har bodd i. En bolig der alt er nytt og urørt, slik at du med enkle grep kan gjøre det til ditt eget hjem, i din egen stil, sier Johannessen.

Tilbake