Flytt inn i splitter ny leilighet allerede i dag!

Flytt inn i splitter ny leilighet allerede i dag!

Her kan du virkelig nyte livet! Dette er en stor gjennomgående 3-roms leilighet som gir deg hotellfølelsen med et svært romlig hovedsoverom med privat baderom. Gjestene har eget bad.

Nyhavn Brygge er nå ferdigstilt og vi har innredet en stor flott 3-roms på hele 102 kvm. Se bilder og beskrivelse under. 


Du kommer inn i en fin flislagt entré med plass til garderobeskap rett innenfor døren. Skjermet fra resten av leiligheten finner du her også et gjesterom og et mindre bad. Alternativt kontor eller hobbyrom om du heller foretrekker det. 

Her kan du bare flytte rett inn!

God plass til stor spisestue

Fint hjørnekjøkken med store viduer

Leiligheten har stor åpen stue- kjøkkenløsning på hele 50 kvm. Kjøkkenet og stue ligger i hver sin tydelige sone av rommet med god plass til spisebord hvor du kan invitere familie og venner på stort gjestebud. 

Balkong med herlig utsyn

Stuen har store vinduer som gir mye lys inn i tillegg til en glassdør ut til en fin vestvendt balkong på 11 kvm som fanger ettermiddags- og kveldssolen. Her kan du nyte sene sommerkvelder med god mat og drikke og herlig utsikt utover byfjorden.

Herlig utsikt utover fjorden

Gigantisk hovedsoverom

Hovedsoverommet er på hele 21 kvm og har tilknyttet eget bad og det er godt med skapplass til dine klær. I tillegg er det en fin bod i tilknytning til soverommet. Store vinduer gir godt med dagslys inn i rommet. 

Romslig hovedsoverom på hele 21 kvm

Kun noen få usolgte ferdigstilte leiligheter igjen på Nyhavn Brygge.

Flislagte bad
Tilbake