Praktisk informasjon om salgsstart - Ballerud Hageby

Praktisk informasjon om salgsstart - Ballerud Hageby

Scroll for å lese mer

Mellom Bekkestua og Høvik kommer det et nytt spennende nabolag, Ballerud Hageby. Vi starter nå salget av første trinn, med 28 leiligheter og 24 rekkehus. Her finner du nyttig informasjon om salgsstart.

Salgsstart 19. september kl. 17.00

Møt oss ved visningssenteret på tomten, ved gamle Ballerud Hagesenter i Gjønnesveien. Vi byr på grillmat og fersk boliginformasjon, og gleder oss til å se deg!

Kjøpetilbud sender du inn digitalt via vår boligvelger. Det gjøres ved at du klikker på kjøp-knappen som du finner ved hver bolig i prislisten.

Frist for å legge inn kjøpetilbud på salgsstart er mandag 25. september kl. 09:00. Når du benytter kjøpsknappen i prislisten, må akseptfrist settes til onsdag 27. september kl. 09:00.

Kjøpetilbud uten forbehold og med avklart finansiering vil bli prioritert. Det er ikke mulig å reservere leiligheter i salgsstartperioden.

Les mer om Ballerud Hageby her.

Redusert forskudd

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting.

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

2067-05-SEL-i-02-B5-6-101-floor1-livingkitchen_R01.jpg

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Tilbake

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ballerud Hageby