Fem prosent rabatt på boligkjøp i Skårerbyen

Fem prosent rabatt på boligkjøp i Skårerbyen

Den tidsbegrensete rabattkampanjen er nå avsluttet, og ble en suksess! 88 av 119 boliger i byggetrinn 1 har funnet sine lykkelige eiere.

Det er 70 år siden Selvaag bygget sin første bolig. Vi markerer jubileet ved å gi boligkjøpere på Skårerbyen fem prosent rabatt.

Vi gleder oss til å starte bygging av Skårerbyen, i det som skal bli fremtidens Lørenskog sentrum. Vi planlegger cirka 1100 nye boliger, og skal bygge stor ny bypark i tilknytning til boligene. Skårerbyen vil bli oppdelt i åtte bilfrie nabolag, alle med direkte adkomst til byparken. På andre siden av byparken vil du kunne ferdes i den nye miljøgaten der syklister, fotgjengere og kollektivtrafikk får førsteprioritet.  Det er planlagt et gatemiljø med shopping og servering både inne og ute.

Det første nabolaget vi bygger heter Løkkatunet. Rabatten på fem prosent tilbys kjøpere i byggetrinn 1, som består av hus 1, 2, 3 og 4. Forutsetningen for rabatten er at du må eie boligen de neste fem årene. Dersom du selger før det har gått fem år, gjelder visse betingelser.

selvaagbolig.no/lokkatunet kan du lese mer om betingelsene for kjøpet. I tillegg finner du følgende informasjon:

- Boligvelger og prisliste for Løkkatunet hus 1, 2, 3 og 4. Rabatten er ikke fratrukket i prislisten.

- Du finner også bilder av og generell informasjon om fremtidige Løkkatunet og Skårerbyen.

Lørenskog er et viktig satsingsområde for Selvaag Bolig, og vi har derfor valgt oss Løkkatunet når vi feirer vår egen 70-årsdag med boligrabatt!

 

 

 

Tilbake

Vil du vite mer?

Du kan registrere deg uforpliktende her om du vil vite mer om utbyggingen eller boligrabatten.